Ce conține programul electoral al lui Palaz

405
2
Ce conține programul electoral al lui Palaz - claudiuiorgapalaz-1337512803.jpg
Candidatul UNPR, Claudiu Palaz și-a prezentat programul electoral, program care vizează toate categoriile sociale și toate punctele vulnerabile ale Constanței la momentul actual. Platforma este structurată pe 10 puncte: infrastructură, social, mediu, administrație, educație, sport, cultură-culte, turism, sănătate și mediul de afaceri. Tot astăzi, Palaz a prezentat noile pliante de campanie din care votanții pot afla 10 dintre realizările sale ca prefect și 10 lucruri concrete pe care le va face ca primar.

"Proiectele din programul meu electoral sunt proiecte realiste și realizabile. Nu vreau proiecte fantasmagorice care nu are însemna nimic altceva decât o cheltuire iresponsabilă a banului public. Mă adresez tuturor constănțenilor, nu doar anumitei categorii cum a procedat Mazăre până acum și vreau ca oamenii să iasă la vot pentru că acum au o alternativă. Au cu cine vota. Mai mult de atât, trebuie să fie conștienți că au o singură șansă! Este un singur tur de scrutin, doar ieșind la vot pot face schimbarea pe care și-o doresc!", a declarat Palaz. 

Comentează știrea

Vlad T.
20 mai 2012
Chiar va doare situatia Constantei??

Domnule Palaz, programul dvs este bun, dar ce sansa are de reusita daca va iesi din primul tur tot ...Mazare? La cate promisiuni sunt pe "piata" la ora aceasta de campanie, ce sa mai inteleaga alegatorii constanteni? Bine, dvs doriti sa-l inlaturati de la primarie pe Mazare; la fel doreste si Dl. Chiru. Cum credeti ca se va realiza acest lucru? Impartind voturile in toate directiile? Sunteti 6 candidati la primarie iar Mazare are deja destui adepti in randurile pensionarilor, boschetarilor, tiganilor, interlopilor si a proxenetilor. Nu vedeti cat de jalnic arata orasul Constanta? Daca doriti binele Constantei si al constantenilor, faceti o ade varata alianta pentru Constanta si hotarati impreuna cu ceilalti contracandidati la ...mazare ca sa ramana in cursa CEL MAI puternic si profesionist. Altfel, nu vad nici o reusita la alegerile din 10 Iunie si ne dati a intelege ca totul este aranjat ca sa ramana in fruntea administratiei locale acelasi individ, insipit, mafiot si ...proxenet.

Denis
20 mai 2012
@Vlad T.

Ceea ce ai zis este foarte bine. Daca la ceea ce ai spus s-ar adauga promisiunea de a se micsora valoarea facturii de apa la un sfert, ceea ce se poate face fara nici un fel de probleme, sorcova drogata si guitatorul scirbos ar trebui sa fuga cit mai departe de Constanta.

Articole pe aceeași temă

Vineri, 18 Mai 2012
Stire din Politică-Administrație : "Mazăre e disperat"
Pagina a fost generata in 0.5371 secunde