Captură impresionantă! Peste cinci tone de pirotehnice, într-un depozit neautorizat

63
Captură impresionantă! Peste cinci tone de pirotehnice, într-un depozit neautorizat - cetrebuiesastitidesprepetardesia-1451040597.jpg

Articole recomandate

Un bărbat este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept, după ce a transportat într-un depozit neautorizat peste cinci tone de astfel de produse, în vederea comercializării, informează un comunicat al DGPMB, citat de Agerpres.


Potrivit sursei citate, polițiștii Serviciului Arme, Explozivi, Substanțe Toxice din cadrul Poliției Capitalei au identificat, joi, un bărbat de 30 de ani, administratorul unei societăți comerciale cu sediul în București, care a transportat cu o autoutilitară într-un depozit neautorizat din sectorul 4, în vederea comercializării ulterioare către persoane fizice, un număr de 326 baxuri de articole pirotehnice, în greutate de 5.129 kg din categoriile 1 și 2.

Polițiștii au sigilat depozitul și continuă cercetările în stare de libertate în cazul bărbatului de 30 de ani pentru săvârșirea infracțiunii de operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept.

Poliția Capitalei reamintește că orice operațiune cu articole pirotehnice efectuată de persoane fizice sau juridice fără a deține autorizația prevăzută de lege constituie infracțiune.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9317 secunde