Carambol rutier cu cinci mașini

633
Carambol rutier cu cinci mașini - carambolrutiercucincimasini1-1433176180.jpg

Articole de la același autor

A băut câteva pa-hare cu alcool și apoi s-a urcat la volan fără să se gândească preț de o secundă la con-secințe. Inevitabilul s-a produs și a pro-vocat un accident rutier în care au fost implicate nu mai puțin de cinci autoturisme. Din fericire, nicio per-soană nu a fost rănită. 


Protagonistul ca-rambolului rutier este un individ de 36 de ani, din Constanța. Totul s-a petrecut pe strada Soveja, în zona City Park Mall, duminică, în jurul orei 22.00. Potrivit oamenilor legii, Radu N. se deplasa la volanul unui autoturism marca Audi, dinspre Tomis III către Delfinariu. După intersecția cu bulevardul Alexandru Lăpușneanu, șoferul ar fi intrat pe contrasens, unde s-a proptit într-un autoturism. În urma impactului, alte trei mașini au fost avariate. 


La fața locului au ajuns agenții Servi-ciului Poliției Rutiere Constanța și mai multe ambulanțe. 


Potrivit martorilor, protagonistul acci-dentului se afla în mașină cu fiul său, care a tras o sperietură soră cu moartea. Oamenii legii l-au testat cu aparatul Drager pe șoferul vinovat și au stabilit că acesta avea o alcoolemie de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat. Mai bine de o oră, circulația în zonă s-a des-fășurat cu dificultate. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 26 Mai 2015
Stire din Eveniment : Accident la Capitol
Pagina a fost generata in 0.5918 secunde