Și-a pierdut viața într-un teribil accident rutier

382
Și-a pierdut viața într-un teribil accident rutier - siapierdutviataintrunteribilacci-1433175978.jpg

Articole de la același autor

Tragedie la Mereni! Un bărbat de 31 de ani a murit, duminică seara, după ce a fost implicat într-un accident rutier. Nenorocirea s-a petrecut pe Drumul Județean 391, ce leagă localitățile Mereni și Osmancea. 


Potrivit polițiștilor de la Rutieră, bărbatul se deplasa la volanul unui autoturism marca Dacia Logan. La ieșire din Mereni, șoferul a pierdut controlul mașinii, a ieșit în decor și s-a răsturnat pe câmp de mai multe ori. Un alt participant la trafic care a observat accidentul a sunat la 112 și a alertat autoritățile. Martorul a solicitat și intervenția militarilor Inspectoratului pentru Situații de Urgență "Dobrogea", deoarece șoferul rămăsese încarcerat. 


Agenții Serviciului Poliției Rutiere Constanța, o autospecială de la Deta-șamentul Medgidia și două echipaje SMURD s-au deplasat imediat către locul impactului. Conducătorul auto a fost scos din mașină de către pompieri și preluat de medici. 


În ciuda eforturilor depuse, cadrele medicale nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața șoferului și au constatat decesul. Trupul neînsuflețit a fost transportat la morgă pentru stabilirea cauzei decesului. Autopsia va arăta și dacă șoferul consumase băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan. 


Polițiștii de la Rutieră au pornit o anchetă pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a petrecut tragedia. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 02 Iunie 2015
Stire din Eveniment : Carambol rutier cu cinci mașini
Pagina a fost generata in 0.6262 secunde