Criminalul de la Ciocârlia, 10 ani de temniță!

292
1
Criminalul de la Ciocârlia, 10 ani de temniță! - aomoratunompentrucativastiuletid-1433175915.jpg

Articole de la același autor

Magistrații Curții de Apel Constanța l-au condamnat la 10 ani de închisoare pe un septuagenar din Ciocârlia care a omorât un bărbat în bătaie. Sentința este definitivă. 


Eugen Lungu a comis crima după ce a prins un individ care îi fura porumbul de pe terenul său. Totul s-a petrecut în noaptea de 15 spre 16 septembrie 2014, pe un câmp aflat în apropierea localității Ciocârlia de Sus. Potrivit anchetatorilor, Lungu l-a prins la furat pe Mihai Sandu, de 70 de ani, și a încercat să îi aplice o corecție. Cei doi au început să se certe, iar de aici la crimă nu a fost decât un pas. Nervos, Lungu l-a înțepat de două ori cu o țepușă metalică în torace și abdomen și l-a lovit cu o coadă de lemn, după care a fugit, lăsând victima într-o baltă de sânge. Acesta a fost găsit de doi paznici, care au sunat la 112. 


Cazul a ajuns în atenția ofițerilor Ser-viciului de Investigații Criminale, care au pornit o anchetă sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța.


A doua zi, oamenii legii au pus cap la cap informațiile și au dat de urma agresorului. Inițial, Lungu a negat cu vehemență că ar fi autorul omorului, însă, în urma testării cu poligraful, a recunoscut acuzațiile. 


Comentează știrea

dana
2 iunie 2015
munca la domiciliu part time

Fluxul abundenței curge întotdeauna către mințile cele mai deschise, care se așteaptă să primească. Asta scrie celebrul Bob Proctor în cartea "Te-ai născut bogat". Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6014 secunde