Crimă înfiorătoare: femeie bolnavă de cancer, măcelărită de soț!

667
1
O crimă îngrozitoare a avut loc, sâmbătă, în județul Constanța: o femeie de 46 de ani, bolnavă de cancer, a fost măcelărită cu zeci de lovituri de cuțit de soțul alături de care a trăit trei decenii și a făcut patru copii. Cunoscuții spun că bărbatul era convins că femeia își găsise pe altul și că voia să-l părăsească.

Liniștea comunei Bărăganu, din județul Constanța, a fost tulburată, sâmbătă dimineață, de o veste cutremurătoare ce s-a răspândit cu repeziciune: o localnică de 46 de ani, pe care toți o știau de femeie muncitoare și cu zâmbetul mereu pe buze, a fost ucisă de cel alături de care a trăit o viață de om și căruia îi dăruise patru copii - trei băieți și o fată.A înjunghiat-o și s-a spânzurat de un nuc 


Cumplitul incident s-a petrecut în locuința celor doi, Dumitru și Doinița Crăița, de 57 și respectiv 46 de ani. Vecinii spun că femeia, extrem de muncitoare, își găsise de muncă la un hotel din Eforie și era plecată în cursul săptămânii, dar în week-end-uri revenea pentru a găti pentru soțul ce rămânea acasă. La fel s-a întâmplat și sâmbătă, 23 mai, când femeia a venit acasă pentru a pregăti bucatele pentru săptămâna următoare. Întrei cei doi soți a izbucnit, însă, o discuție aprinsă, iar la un moment dat, Dumitru Crăița a pus mâna pe un cuțit și și-a înjunghiat soția de mai multe ori. Ulterior, văzând-o pe femeia prăbușită la podea, plină de sânge și realizând gravitatea gestului comis, a ieșit în curte și s-a spânzurat cu un cablu de un nuc din spatele grădinii.

În momentul comiterii faptei, în locuință se afla și unul dintre fiii cuplului. Acesta și-a găsit mama plină de sânge și cerând ajutor. Tot vecinii spun că tânărul a fost cel care și-a scos mama afară, în fața locuinței, în speranța că astfel o va salva, după care și-a găsit tatăl spânzurat în spatele casei și a tăiat cablul cu care bărbatul se spânzurase.

După apelul la 112, la fața locului au ajuns atât polițiștii, cât și cadrele medicale. Dacă Dumitru Crăița a fost transportat la spital, în stare critică, dar conștient, medicii nu au mai putut face nimic pentru soția lui, care și-a dat ultima suflare în fața locuinței, din cauza pierderii masive de sânge. De altfel, rudele susțineau, imediat după comiterea faptelor, că femeia ar fi fost înjunghiată de zeci de ori. Împrejurările exacte și cauza decesului vor fi stabilite, însă, abia după efectuarea necropsiei.Soțul ucigaș, măcinat de gelozie? 


Cât privește motivul care a dus la tragedia ce a zguduit comunitatea constănțeană, gura satului vorbește de faptul că soțul ar fi fost supărat că femeia pleca cu zilele la muncă, la un hotel din Eforie, unde se angajase, și-l lăsa singur; un alt motiv invocat de vecini este faptul că bărbatul ar fi fost convins că cea alături de care a trăit o viață și-ar fi găsit pe altcineva și că ar fi vrut să-l părăsească.

"Femeia era foarte muncitoare, a lucrat și cu ziua pe la vecini, și pe la primar a lucrat, la niște solare. Nu se dădea în lături de la muncă, așa era felul ei. Cu bărbatul ei era de mică, de pe la vreo 15 ani. Era o diferență de vârstă cam de zece ani între ei, el a luat-o de mică, a crescut-o, după care a luat-o de nevastă. Nu era violent, nu a bătut-o.

Au fost însă discuții în ultima perioadă între ei, el era convins că ea vrea să-l părăsească și să plece cu altul. Acum vreo trei săptămâni, mi-a spus că ea ar fi plecat de acasă, că atunci când ar fi fost la doctor, căci era bolnavă, și-ar fi găsit pe altul, un turc", a mărturisit, pentru "Cuget Liber", un localnic din Bărăganu. Mai mult, soțul ar fi spus că ar fi găsit acasă o cutie de parfum care i-a dat de bănuit și că era convins că femeia vorbea cu amantul pe Facebook.

Alți vecini susțin, însă, că femeia se angajase în Eforie întrucât avea nevoie de bani pentru drumurile către Constanța și tratamentele medicale, după ce a fost diagnosticată cu cancer și acesta era motivul plecării ei de acasă cu zilele.

"Era un suflet blând și nevinovat!"

Apropiații deplâng sfârșitul neașteptat al Doinei Crăița, despre care spun că era o femeie veselă și cu o familie frumoasă, cu mulți nepoți. "Era înconjurată de nepoței și se înțelegea cu toată lumea, numai cu cine trebuia nu se avea bine, adică cu soțul ei, acum criminalul ei! Dumnezeu să o ierte", a transmis o rudă pe Facebook.

"Poate pentru mulți este o zi frumoasă, dar pentru mine și familia mea nu este deloc frumoasă. În această zi, a plecat dintre noi o femeie dragă nouă, un suflet blând și nevinovat, o femeie puternică, o femeie de nota 1.000… Chiar dacă nu mai ești printre noi, Doinița Crăița, noi te vom iubi mereu și te vom purta în inima noastră, ca și cum ai fi în viață, doar că nu te vom putea privi în ochi, nu te vom putea îmbrățișa…", a transmis o altă rudă.

După cele întâmplate, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța au deschis o anchetă pentru crimă; suspectul se află, însă, în continuare, pe un pat de spital, el urmând să fie audiat de îndată ce starea lui de sănătate o va permite. 


Comentează știrea

1. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3501 secunde