Tânăr spânzurat în județul Constanța. Ce mesaj a lăsat pe Facebook înainte să se sinucidă

1355
4
Tânăr spânzurat în județul Constanța. Ce mesaj a lăsat pe Facebook înainte să se sinucidă - tanarspanzurat-1432474537.jpg

Articole de la același autor

Gest extrem al unui tânăr de 26 de ani: și-a pus capăt zilelor, după ce ar fi suferit o dezamăgire în dragoste. 
Duminică dimineață, în jurul orei 7,30, un bărbat a apelat Serviciul unic de urgență 112 pentru a anunța că a făcut o descoperire macabră. În timp ce se plimba în zona Insulă din Mangalia, a dat peste cadavrul unui tânăr, spânzurat cu un fular de un copac. 


La fața locului au ajuns polițiștii criminaliști, care au stabilit că tânărul este Mihai Tolontan, de 26 de ani. Din primele cercetări, se pare că tânărul ar fi suferit o dezamăgire în dragoste. De altfel, tânărul a postat pe pagina sa de Facebook, cu puțin timp înainte să comită gestul extrem, mesajul "Cred că îmi ajunge", alături de melodia celor de la 3Sud Est, "Alături de îngeri". Într-un alt mesaj, tânărul scria: "Să nu îți fie frică de moarte, nu doare la fel ca viața!". 


Cei care l-au cunoscut sunt șocați de gestul comis: "Băiatule, cum să faci așa ceva? Erai tânăr, aveai toată viața înainte! Păcat, l-am cunoscut… și vă zic sincer că era un băiat muncitor, sufletist și de treabă! Acum nu trebuie să aruncați cu pietre nici în el, nici în fată, nu cred că ea a vrut să se întâmple asta", a postat un amic pe peretele lui de Facebook. 
Totodată, pe trupul neînsuflețit nu au fost găsite urme de violență, prima ipoteză a oamenilor legii fiind sinuciderea. 
Cauza exactă a decesului va fi stabilită, însă, abia după efectuarea necropsiei. 


Comentează știrea

nae
25 mai 2015
nu fiti prosti,nu merita

In Romania de azi din ce in ce mai putine categorii profesionale isi pot gasi jumatatea datorita salariilor mici.Chiar si in politie sau armata subofiterii si angajatii cu contract recurg la masuri disperate cind sint respinsi de pretentioasele din ziua de azi dornice de lux si distractie.Trebuiesc tratate cu sictir ,caci dupa citeva batai si prostitutie fortata,aici sau afara ,se vor intoarce la un roman iubitor si muncitor care o respecta ,la copii si la viata normal,fara gargauni..Nu toate au noroc ,iar majoritatea NU !,cei cu bani se vor purta mereu urit cu femeile crezindu-se superiori tuturor.

2. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

ismail /brussel
25 mai 2015
pacat !

Da ntradevar care sunt sensibilii an dragoste procedeaza la asemenea lucruri dar sa nu uitam indiferent ca ai suferit de dragoste despartirea casatoriei sau a copiilor pierderea slujbei sau a sumei mari nu trebui la acest recurs ma omor pai aia din africa vai de capul lor cu 7 copii si speranta la o paine si un avort normal asi dores din suflet / si uni romii au 12 copii o paine manaca totii uni se despart care femaia aramas cu 3 copii no asta ce ziceti eu cred ca ai comdamn / mensana corporesana adica te duce ancet capul trateazate si depune efort si anvata ---- cartea te face mare nu an romania si an strainatate corporesana ai plobleme cu corpul fa sport pe muzica ta si sa vezi an ce forma esti si am ajuns si la ploblema iubiri cand iubesti nu pune la suflet si an suflet decat pe dumnezeu si alah asti mai antarit sanatos la minte si buna forma fizic pe toata parcusul vieti si sa nu uitam sa ne bucuram de pe azi pe maine vise colorate adevarate .

ismaile
25 mai 2015
sa te rupa alah in gaoz

sa-ti sara dintii si flocii

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6487 secunde