Constănțeanca MĂCELĂRITĂ de soț, plânsă de toți cunoscuții

435
Constănțeanca MĂCELĂRITĂ de soț, plânsă de toți cunoscuții - lll-1432453042.jpg
Bărbatul de 57 de ani, care a încercat să se spânzure după ce și-a ucis soția cu zeci de lovituri de cuțit se află încă pe un pat de spital, în Secția de Terapie Intensivă. În acest timp, apropiații sunt șocați de cele întâmplate și o plâng pe Doinița Crăiță, femeia ucisă. 
"Poate pentru mulți este o zi frumoasă, dar pentru mine și familia mea nu este deloc frumoasă. În această zi a plecat dintre noi o femeie dragă nouă, un suflet blând și nevinovat, o femeie puternică, o femeie de nota 1.000… Chiar dacă nu mai ești printre noi, Doinița Crăița, noi te vom iubi mereu și te vom purta în inima noastră, ca și cum ai fi în viață, doar că nu te vom putea privi în ochi, nu te vom putea îmbrățișa…", a transmis o rudă pe pagina de socializare Facebook. 


"Are înconjurată de nepoței și se înțelegea cu toată lumea, numai cu cine trebuia nu se avea bine, adică cu soțul ei, acum criminalul ei! Dumnezeu să o ierte", a transmis o altă rudă. 


Din primele cercetări efectuate de oamenii legii, soțul femeii era supărat că femeia se angajase de ceva vreme la o unitate hotelieră din Eforie Sud. Sâmbătă dimineață, între cei doi a izbucnit un scandal, iar bărbatul, nervos peste măsură, a pus mâna pe un cuțit și a înjunghiat-o de mai multe ori. Când și-a dat seama ce a făcut, a ieșit în curte și s-a spânzurat de un copac din grădină. Fiii cuplului și-au găsit mama plină de sânge, au scos-o în fața casei, iar unul dintre ei și-a salvat tatăl, tăind cablul cu care s-a spânzurat. Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4556 secunde