CRIMĂ CU SÂNGE RECE ÎN CONSTANȚA / Ce pedeapsă a primit tânărul care a ucis un homosexual

592
2
CRIMĂ CU SÂNGE RECE ÎN CONSTANȚA / Ce pedeapsă a primit tânărul care a ucis un homosexual - 18maicrimahomosexualeduardstan-1431939055.jpg

Articole de la același autor

Decizie definitivă în privința tânărului de 26 de ani, acuzat că a înjunghiat un amic, cunoscut ca făcând parte din comunitatea gay din Constanța, de mai multe ori, și l-a lăsat într-o baltă de sânge. Astfel, magistrații Curții de Apel Constanța l-au condamnat pe Eduard Stan la 11 ani de închisoare cu executare.

Reamintim că, în octombrie 2014, Iustian Mihali Ananie, patron al unui club frecventat de homosexualii din Constanța, a fost găsit într-o baltă de sânge, într-un complex de apartamente de pe B-dul Aurel Vlaicu.

În urma cercetărilor, anchetatorii au stabilit că bărbatul a fost vizitat de Eduard Stan, iar între cei doi s-a iscat o dispută din cauza unui împrumut de 10.000 de euro, pe care victima îl acordase inculpatului.

Suspectul a înjunghiat victima de șapte ori, secționându-i artera carotidă și vena jugulară dreaptă. Ajuns în fața anchetatorilor, Eduard Stan și-a recunoscut fapta.



Comentează știrea

ismail / brussel
18 mai 2015
lumea care traim !

De cand se stie omul a descoperit zis zacamand metalul la folosit drept obiect simbol si apoi moneda hartia erea de cat de scris cu imaginatia vizuoala a stampilat istoria emblema drept bacnota pentru comert ce nu face omul pentru bani sau banu ochiul dracului pentru lumea de azi !

ismail / brussel
18 mai 2015
o tema ?!

Stimata redactie eu sunt dea cord sa se aplice lege contra amenzi pentru prostitutia masculina si taxa este noua meserie secolul 21 referitor cum e prostitutia feminina cu amenzi si dosare penale dar mai grava e prostitutia masculina an privinta minorilor abuzati si lasati cu sechele !!! Traim antro lume uitati de dumnezeu !!!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7413 secunde