Răsturnare de situație în cazul sirianului omorât în stil mafiot / Soția și amantul ei, REȚINUȚI!

646
Răsturnare de situație în cazul sirianului omorât în stil mafiot / Soția și amantul ei, REȚINUȚI! - crimasirianomorat1428927761-1429165332.jpg

Articole de la același autor

Răsturnare de situație în cazul sirianului găsit mort săptămâna trecută în portbagajul mașinii sale cu numere de Constanța. Soția lui Moustafa Haj Saleh, Andreea Maria Pătrașcu, consilier în cadrul Ministerului Muncii a fost reținută, în această dimineață, de procurorii bucureșteni, împreună cu iubitul ei. Asta pentru că datele pe care le-a dat femeia anchetatorilor nu corespund cu detaliile pe care le-au aflat oamenii legii, ceea ce o face pe soția sirianului să devină principalul suspect în acest caz. 


După ce oamenii legii au găsit trupul neînsuflețit, femeia a fost audiată de procurori. Pe parcursul audierilor, aceasta le-a spus procurorilor că nu își mai văzute soțul de câteva zile, deși el era dat dispărut de câteva luni, mai exact din decembrie 2014. Oamenii legii au mai aflat că cei doi voiau să divorțeze, iar femeia avea deja un iubit, care a fost și reținut de procurori, pentru că s-ar presupune că este complice la crimă. 


Oamenii legii nu au aflat încă cum a fost omorât sirianul stabilit în Constanța. Pentru că pe corp nu au fost găsite urme de violență, anchetatorii cred că a fost asfixiat sau otrăvit. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3736 secunde