În cazul sirianului asasinat în București

Polițiștii cer sprijin pentru prinderea ucigașului

274
Polițiștii  cer sprijin  pentru prinderea ucigașului - crimasirianomorat-1428927761.jpg

Articole de la același autor

Poliția Capitalei și Parchetul de pe lângă Tribunalul București solicită sprijin de la persoanele care au cunoștință despre constănțeanul care a fost dat dispărut la finele anului 2014 și găsit săptămâna trecută decedat, în portbagajul propriei sale mașini.

Victima a fost identificată ca fiind Moustafa Haj Saleh, de 52 de ani, un sirian stabilit în Constanța, dar care locuia și în București, atunci când afacerile cereau acest lucru.

Cei care l-au văzut și pot oferi detalii sunt rugați să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

Între timp, oamenii legii încearcă să elucideze misterul și să-l găsească pe cel care a comis fapta. Până în prezent, anchetatorii au stat de vorbă cu soția sirianului, pentru a afla dacă acesta avea duș-mani sau dacă fusese amenințat înainte să dispară. Asta pentru că apropiații constănțeanului spun că acesta avea probleme cu banii din cauza jocurilor de noroc.

De asemenea, la necropsie, medicii legiști au descoperit faptul că bărbatul avea diverse zgârieturi pe corp, însă acestea nu puteau să-i aducă decesul. De aceea, oamenii legii iau în calcul posibilitatea ca sirianul să fi înghițit o substanță, iar mai apoi să se fi asfixiat.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0475 secunde