CRIMĂ ÎN MAMAIA / Fostul preot care a ucis o minoră de 15 ani a fost arestat

404
1
CRIMĂ ÎN MAMAIA / Fostul preot care a ucis o minoră de 15 ani a fost arestat - 12apriliearestarefostpreot142884-1428909045.jpg

Articole de la același autor

Magistrații Tribunalului Constanța au dispus, astăzi, arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile a fostului preot Laurențiu Constantin Aspru, acuzat de omor.

Bărbatul le-a mărturisit oamenilor legii că a cunoscut-o pe Ramona, adolescenta pe care a ucis-o, cu câteva săptămâni în urmă, pe un site matrimonial. De altfel, a venit special la Constanța pentru a întreține relații sexuale cu ea, fără să știe că era minoră.

Vineri dimineață, fostul preot a închiriat o mașină din Cluj și a plecat spre Constanța, unde a ajuns seara târziu. S-a întâlnit cu adolescenta în apartamentul pe care aceasta îl avea închiriat în blocul Arlechin, din stațiunea Mamaia, unde au întreținut relații sexuale.

Cândva în jurul orei 2,00 noaptea, a avut loc crima. Se pare că cei doi nu s-au înțeles în privința banilor pe care bărbatul trebuia să-i plătească pentru serviciile sexuale, după ce depășise timpul pentru care achitase deja taxa.

După ce a strangulat-o pe minoră și a văzut că aceasta nu mai respiră, suspectul a părăsit apartamentul, a mers la un magazin din zonă, de unde și-a mai multe sticle cu bere. După ce le-a băut, a sunat la Poliție pentru a anunța ce a făcut. Trupul neînsuflețit a fost găsit, ieri dimineață, în apartamentul unde a avut loc tragedia.

Astăzi, suspectul a ajuns după gratii, în Arestul Poliției Constanța.

Comentează știrea

18 aprilie 2015
un fariseu in slujba Satanei

UN MONSTRU ORDINAR....UN SLUJITOR AL SATANEI, IMBRACAT IN SUTANA. SA PRIMEASCA CEEA CE MERITA, ACEST FARISEU ,,,,RUSINEE...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5126 secunde