Galerie foto. CRIMĂ CU SÂNGE RECE ÎN JUDEȚUL CONSTANȚA! Și-a omorât soția bolnavă de cancer, după care a încercat să se sinucidă

1541
2

Articole de la același autor

O crimă teribilă a avut loc, sâmbătă, în localitatea Bărăganu din județul Constanța. O femeie bolnavă de cancer a fost înjunghiată de soț, decedând pe loc. Bărbatul a încercat să se sinucidă imediat după ce a comis fapta, dar a fost găsit, cu ștreangul de gât, de unul dintre copii, în spatele curții sale. Medicii l-au resuscitat, acesta aflându-se în prezent la Terapie Intensivă.


Citește și Constănțeanca MĂCELĂRITĂ de soț, plânsă de toți cunoscuții



Potrivit apropiaților, motivul crimei ar fi fost o ceartă izbucnită între cei doi soți, bărbatul fiind foarte supărat că femeia, suferindă de o boală grea în stare avansată, ar fi mers la muncă în Eforie. Într-un acces de furie, bărbatul și-a înjunghiat soția, de mai multe ori, provocându-i moartea.
Poliția a declanșat o anchetă pentru a stabili exact modul de desfășurare a evenimentelor.


Comentează știrea

Stela
24 mai 2015
Visează! Țintește! Planifică! Acționează

Selectam Dezvoltatori Afacere !!!! Locuri Limitate !! OFERTA DE LUCRU!!PROIECT NOU >> PART-TIME -DIRECT PE INTERNET.Oferim curs gratuit si complet de instruire sub forma unor lectii prine-mail.Se ofera contract de comision ! Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal de commision.Cerinte-Persoane serioase-Cunostinte minime PC-Timp de lucru 2-3 ore / zi. Daca doriti sa colaboram va rog sa trimiteti INFO pe adresa: : [email protected]

Florin
24 mai 2015
O noua sansa

Dacă îți dorești sincer să câștigi bani mai mulți decât cei pe care-i ai, primul lucru pe care trebuie să-l faci este să înveți să acorzi mult mai multă atenție lucrurilor pe care le fac cei din jurul tău și celor care iți ofera o astfel de oportunitate. Dă curs acestui anunț, si viața ta se v-a schimba radical.Lucrează de acasă din fața calculatorului,atăt căt doresti și cănd dorești.Totul depinde de tine și ce vrei să realizezi.Trimite textul INFO la adresa de email [email protected] si vei afla mai multe detalii.Te aștept sa fii în echipa cu mine.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5318 secunde