Carambol rutier la ieșire din Constanța. Doi răniți au ajuns la spital

254
Carambol rutier la ieșire din Constanța. Doi răniți au ajuns la spital - carambol-1446229411.jpg

Articole de la același autor

Două persoane au ajuns, vineri dimineață, pe patul de spital după ce mașina în care se aflau a fost implicată într-un accident rutier. Evenimentul s-a petrecut, pe Drumul Național 3, în zona reprezentanței Toyota, iar protagonist este un tânăr de 26 de ani, din București. 


Potrivit anchetatorilor, acesta se deplasa la volanul unei autoutilitare marca Ford Tranzit dinspre Valul lui Traian către Constanta. La un moment dat, șoferul a schimbat banda de mers fără să se asigure și a intrat într-un autoturism marca Daewoo Tico condus de un bărbat de 51 de ani, din Fântâna Mare. 


În secundele următoare, Daewoo-ul a fost proiectat într-un autoturism marca Ford, condus în aceeași direcție de un bărbat de 62 de ani din Grecia. În urma impactului, un tânăr de 27 de ani și un adolescent de 12 ani, ambii pasageri în Tico, au suferit leziuni. 


La fața locului au ajuns în scurt timp agenții Serviciului Poliției Rutiere și cadrele medicale. Victimele au fost transportate la Spitalul Clinic Județean de Urgență Con-stanța pentru a primi îngrijiri medicale. Toți cei trei șoferi implicați în carambol au fost testați cu aparatul Drager și s-a stabilit că niciunul nu a consumat alcool înainte de a se urca la volan. Conducătorul auto vinovat s-a ales cu dosar penal pentru vătămare cor-porală din culpă. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6582 secunde