Carnagiu între Constanța și Valu lui Traian

4094
Carnagiu între Constanța și Valu lui Traian - 7a67479680807e851a8637b3c222f2ba.jpg
Un grav accident rutier s-a petrecut, sâmbătă, la ora 22.40, în județul Constanța,
pe DN3, între localitățile Constanța și Valu lui Traian. Potrivit polițiștilor rutieri, două persoane, aflate în floarea vârstei, și-au pierdut viața. Pe de altă parte, în urma accidentului, care s-a produs pe fondul neatenției în conducere,
șase persoane au fost rănite.

Persoanele decedate sunt Sorin Dumitru Felciuc (26 ani) și Adrian Gabriel Costea (18 ani). Nenorocirea s-a petrecut pe DN 3, la ieșirea din Constanța către Valu lui Traian. Fără a avea permis de conducere, Sorin Dumitru Felciuc se afla la volanul unui autoturism BMW, cu numărul TX-1232-KB. La un moment dat, el a pierdut controlul volanului și a intrat pe contrasens. Astfel, a acroșat microbuzul Mercedes, cu numărul CT-94-SMP, care circula regulamentar din sens opus, pe banda a doua. Cum-necum, Felciuc a reușit să ocolească pe partea strângă microbuzul, însă a intrat în coliziune frontală cu o Skoda, cu numărul B-57-ESG, condusă de Cristian Gavrizescu (21 de ani). În urma impactului, Sorin Dumitru Felciuc și pasagerul aflat în dreapta sa în autoturismul BMW, Adrian Gabriel Costea, au decedat. Din câte se pare, șoferul BMW-ului consumase și băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan. Imediat după impact, la motorul BMW-ului a izbucnit un incendiu, însă pompierii au intervenit prompt, salvându-i pe pasagerii blocați în mașină, evident, cei rămași în viață.

Familiile Felciuc și Costea, în culmea disperării
În afara celor doi morți, mai multe persoane au fost rănite în urma acestui accident. Este vorba, pe de o parte, despre pasagerii aflați pe bancheta din spate a BMW-ului, Raluca Costea (23 de ani) și Maria Costea (19 ani). Acestea au suferit multiple traumatisme. Pe de altă parte, din Skoda au fost răniți șoferul Cristian Gavrizescu, acesta suferind o fractură la piciorul drept și multiple traumatisme, și pasagerii Eduard Băncilă (19 ani), Alina Bucur (20 de ani) și Alin Gurău (19 ani), care au, la rândul lor, traumatisme pe întreg corpul. Un singur pacient este internat pe Secția de Terapie Intensivă, în vreme ce restul sunt internați cu multiple fracturi, contuzii și traumatisme pe secțiile de Ortopedie, Chirurgie și Neurochirurgie. În ceea ce le privește pe cele două persoane decedate, medicii legiști au efectuat, ieri, necropsia lor, pentru a afla mai multe informații legate de împrejurările în care s-a produs dezastrul. Asta în vreme ce familiile Felciuc și Costea, împietrite de durere, au ajuns la morga Cimitirului Central, în speranța de a primi încuviințarea de a-și lua acasă rudele decedate într-un mod atât de tragic.
Marian NEDELEA

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3889 secunde