CARNAGIU PE ȘOSEA! Două persoane au murit și alte două sunt rănite, în urma unui grav accident rutier

6858
CARNAGIU PE ȘOSEA! Două persoane au murit și alte două sunt rănite, în urma unui grav accident rutier - ipj-1720346002.jpeg
Traficul rutier este dirijat la intersecţia DN2B cu DJ203D, în urma unui accident rutier, soldat cu decesul a două persoane şi rănirea şoferilor, potrivit IPJ Buzău.


Din primele date de la faţa locului a reieşit că este vorba de o coliziune între autoturismul condus dinspre Gălbinaşi către Buzău, de către un şofer de 54 de ani, din Brăila, şi maşina ce se deplasa din sens opus, la volanul căreia se afla un conducător auto de 55 de ani, din Prahova, a informat IPJ Buzău.


În urma impactului, mai multe elemente de caroserie au sărit într-o a treia maşină, condusă dinspre Gălbinaşi către Buzău, de către un brăilean de 63 de ani.


Accidentul s-a soldat cu rănirea şoferilor celor două maşini implicate în coliziune şi cu decesul a două persoane, un bărbat şi o femeie, de 46 de ani, respectiv 56 de ani, din Brăila şi Prahova, pasageri în cele două autoturisme. Persoanele rănite au fost preluate de ambulanţă şi transportate la spital pentru îngrijiri medicale.


Oamenii legii cercetează cazul.


foto: IPJ Buzău/Agerpres


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.1913 secunde