CARNAGIU PE ȘOSEA ÎN ACEASTĂ DIMINEAȚĂ! Doi tineri au murit după ce autoutilitara în care se aflau s-a lovit de un TIR

2873
4
CARNAGIU PE ȘOSEA ÎN ACEASTĂ DIMINEAȚĂ! Doi tineri au murit după ce autoutilitara în care se aflau s-a lovit de un TIR - vlcsnaperror555696x392-1512374319.jpg

Articole recomandate

Accident grav, în această dimineață pe șoseaua Buzău – Brăila, în dreptul localității Cilibia. Doi tineri și-au pierdut viața după ce autoutilitara cu care circulau a intrat într-un TIR. Ambele vehicule rulau în același sens dinspre Buzău înspre Brăila.

Victimele au rămas încarcerate în autoturilitară. Circulația pe drumul național DN 2B a fost întreruptă.

Din primele verificări efectuate la fața locului de polițiști a reieșit că o autoutilitară condusă de un bărbat de 23 de ani, din județul Vâlcea, pe DN 2B, din direcția Buzău către Brăila, în afara localității Cilibia a intrat în coliziune cu un autocamion ce se deplasa în aceeași direcție și era condus de un bărbat în varsta de 37 de ani, din Ploiești.

În urma evenimentului a rezultat decesul conducătorului autoutilitarei, precum și a unui pasager din aceasta. Traficul pe DN 2B a fost reluat la ora 08.25 pe un sens.

Comentează știrea

theresa
4 decembrie 2017
cum mi-am întors ex

Bună, sunt Theresa Williams După ce am fost în relație cu Anderson de ani de zile, sa despărțit de mine, am făcut tot posibilul să-l aduc înapoi, dar totul a fost zadarnic, l-am vrut atât de mult din cauza dragostei pe care o am pentru el, L-am rugat cu totul, am făcut promisiuni, dar a refuzat. Mi-am explicat problema prietenului meu și mi-a sugerat să contactez mai degrabă un vrăjitor care să mă ajute să arunc o vrajă să-l aducă înapoi, dar eu sunt tipul care niciodată nu credea în vrajă, nu aveam de ales decât să încerc, mi-a trimis poșta și mi-a spus că nu există nici o problemă că totul va fi bine înainte de trei zile, că ex fostul meu se va întoarce la mine înainte de trei zile, a aruncat vraja și în mod surprinzător în a doua zi, era în jurul orei 16:00. Ex-ul meu ma sunat, eram atat de surprins, am raspuns la apel si tot ce a spus a fost ca a fost atat de rau pentru tot ce sa intamplat ca el a vrut sa ma intorc la el, ca ma iubeste atat de mult. Am fost atât de fericit și am mers la el, așa am început să trăim împreună din fericire din nou. De atunci, am promis că oricine știu că are o problemă de relație, aș fi de ajutor pentru o astfel de persoană, referindu-mă la singura vrăjitoare reală și puternică care mi-a ajutat cu propria mea problemă. email: {[email protected]} îl poți trimite prin e-mail dacă ai nevoie de asistența lui în relația ta sau în orice alt caz. 1) vrăji vrăji 2) Vrăjile pierdute de dragoste 3) Vrăjile de divorț 4) Vrăjile căsătoriei 5) Vraja de legare. 6) vrăji de rupere 7) Înlăturați un iubit din trecut 8.) Vrei să fii promovat în biroul tău / vraja de loterie 9) doresc să-ți satisfacă iubitul Contactați acest om grozav dacă aveți o problemă pentru o soluție durabilă prin {[email protected]}

Luk
4 decembrie 2017
Carnagiu

Din cate stiu ziarul Cuget Liber este un ziar care acoperă evenimente dobrogene. Nu inteleg de ce tot dati astfel de știri morbide de fiecare dată dacă nu se petrec în acest areal. Ati ajuns precum știrile de la ora 5 de pe pro tv

Dan
7 decembrie 2017
Pentru zevzeci si zevzece!

E bine ca se dau aceste stiri "morbide" caci asa poate baga la tartacuta fiecare zevzec si zevzeacă ce se poate intampla cand conduci o masina si nu o caruta, asa cum vazuse acasa in familia strabuna.

Denisa
6 martie 2018
Dr Isikolo Thank you so much

Mi-am văzut logodnica de peste trei ani și totuși fizicitatea lipsește. Ne vedem unii pe alții la fiecare 5 zile, spune că nu vrea să se grăbească și nici eu, deși aș vrea să văd o anumită progresie. Există unele falsuri viitoare din partea mea, pe care le sunt de acord, dar apoi nu vine cu aranjamente ferme. Știu că ea a lipsit de o relație de lungă durată de patru ani și că sa încheiat cu dispreț în cuvintele ei. Nu cunosc detaliile, deoarece nu sa simțit în stare să-mi spună, citând că trebuie să aibă o dispoziție potrivită pentru căsnicia noastră. Nu am împins prea mult acest lucru, pentru că în mod clar nu se simte capabilă să vorbească despre asta. Aceasta, împreună cu lipsa fizicității totale, pare să indice că nu este pregătită în totalitate pentru o relație. Spune că trebuie să fiu răbdătoare, dar mă întrebam dacă este cu adevărat sinceră cu mine și cu relația noastră, pentru că am iubit-o atât de mult și trecutul ei pare să o ia de la mine. Am stiut un prieten care a avut o situatie similara si a cerut sa sfatuiasca unde am ajuns cu o vraja de dragoste cu Dr. Isikolo de la [email protected]. Nu am avut nici un regret la toate pasii, dar am imbunatatit viata mea de dragoste si ne-am casatorit asteptand primul nostru copil in orice moment in curand, numar WhatsApp +2348133261196.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.531 secunde