Carnagiu pe varianta Constanța (Atentie, imagini socante!)

2631
Carnagiu pe varianta Constanța (Atentie, imagini socante!) - de53aae1d5d16dbbc5c01e0452d8adce.jpg
Un accident rutier deosebit de grav a avut loc, aseară, în jurul orei 18,30, pe bulevardul Aurel Vlaicu, în apropierea sediului Arabesque. Două persoane au murit și șapte au fost transportate la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanta, patru dintre ele aflându-se în stare gravă.
Doar o minune a făcut ca bilanțul să nu fie unul mult mai tragic, ținând cont că în autobuzul care a fost implicat în accidentul rutier se aflau peste 30 de persoane.
Potrivit șefului Serviciului Poliției Rutiere Constanța, comisar șef Constantin Dan-cu, accidentul rutier s-a petrecut din cauză că șoferul unui autobuz care transporta muncitori nu a respectat distanța regulamentară față de mașina care circula în fața sa. Din cauza neatenției și a neres-pectării unei reguli elementare de circulație, șoferul autobuzului nu a mai avut timp de reacție atunci când camioneta din fața sa a încetinit pentru a a intra în curtea unei instituții. Prin urmare, autobuzul a lovit în plin autoutilitara, care s-a răsturnat, după care a intrat pe contrasens, unde a lovit frontal o altă camionetă, marca Nissan, cu numărul de înmatriculare bulgăresc. După această nouă coliziune, cele doua mașini s-au oprit într-un stâlp electric.
A fost nevoie de intervenția militarilor de la descarcerare din cadrul ISU Dobrogea, pentru ca șoferul autoutilitarei Nissan și pasagerul din dreapta sa să fie scoși din mașină. Din păcate, șoferul a murit pe loc, iar celălalt bărbat, în ambulanță, în drum spre spital.
Cele două persoane decedate se numesc Ghiuzeir Asan, de 41 de ani, și Constantin Moftolea.
La fața locului s-au deplasat cinci echipaje ale Serviciului Județean de Ambulanță și două ale SMURD. Șapte persoane au fost transportate la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța, cu multiple fracturi ori multiple traumatisme, patru dintre ele aflându-se în stare gravă.
Circulația în zonă a fost întreruptă câteva ore.
Șoferul autobuzului urmează să fie cercetat pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7665 secunde