Câți bani a băgat IPJ în anvelopele de iarnă

2005
Legea obligă toți conducătorii auto să-și echipeze autoturismele cu anvelope de iarnă. Și instituțiile statului trebuie să facă lucrul acesta.
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție (IJP) Constanța, Bogdan Păduraru, ne-a declarat că aproximativ 70 la sută din autoturismele aparținând inspectoratului au fost deja dotate cu anvelope de iarnă. "Fondurile au venit de la MAI, iar prioritate au avut mașinile operative", ne-a declarat Păduraru. Aproximativ 100.000 de lei s-au "investit" până în acest moment în așa ceva și, potrivit reprezentanților Poliției, în cel mai scurt timp, vor fi dotate și celelalte mașini rămase "neîncălțate".
Colonelul Viorel Jianu, împuternicit la comanda Inspectoratului pentru Situații de Urgență "Dobrogea" al județului Constanța, ne-a declarat că 90 la sută dintre mașinile instituției, în special cele care participă la intervenții, au fost dotate cu anvelope de iarnă. "Nu sunt probleme în acest sens", ne-a declarat colonelul Jianu.
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Jandarmi (IJJ) Constanța, Livius Iordănescu, ne-a declarat că "tot ce înseamnă mașini de intervenție au fost dotate cu anvelope de iarnă".
Prin urmare, spre deosebire de alte zone din țară, la Constanța poate ninge și poate fi polei, căci cei care intervin pentru menținerea liniștii și ordinii publice nu vor avea probleme să-și scoată mașinile din garaje.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 11 Noiembrie 2011
Stire din Eveniment : Familie terorizată de un vecin
Pagina a fost generata in 0.4464 secunde