Câți șoferi au mai prins "în ofsaid" polițiștii de la Rutieră

130
Câți șoferi au mai prins
Polițiștii rutieri constănțeni acționează, în aceste zile, pentru disciplinarea șoferilor care se urcă la volan cu diverse nereguli. Astfel, pe parcursul a 24 de ore, oamenii legii au aplicat nu mai puțin de 363 de sancțiuni contravenționale pentru șoferii indisciplinați, care s-au abătut de la respectarea legislației rutiere.

Aproximativ 300 de șoferi au fost amendați cu câte 150 de lei pentru că au pornit la drum fără să poarte centura de siguranță. De asemenea, trei pietoni s-a ales cu aceeași amendă, de 150 de lei, pentru că s-au angajat în traversarea străzii prin loc ne-permis și fără să se asigure. În plus, șase conducători auto vitezomani au fost sancționați pentru că au apăsat pe pedala de accelerație mai mult decât le permite legea.

De asemenea, rutieriștii au reținut zece permise de conducere, dintre care trei pentru șoferii care "au uitat" să acorde prioritate de trecere unor alte autoturisme, două pentru neacordare de prioritate pietonilor și alte două pentru șoferii care au depășit limita legală de viteză cu peste 50 de kilometri pe oră.

În plus, oamenii legii au depistat și trei persoane care s-au urcat la volan deși au consumat băuturi alcoolice. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 22 Mai 2013
Stire din Eveniment : Folosiți centura de siguranță?
Pagina a fost generata in 1.2054 secunde