Căutări la marginea satului Traian: un copil de 2 ani și jumătate, dispărut de acasă

410
3

Articole de la același autor

Localnici și polițiști desfășoară, la această oră, căutări asidue la marginea satului Traian (comuna Săcele), pentru găsirea unui băiețel de 2 ani și jumătate, dispărut de acasă. Mama lui a sunat mai devreme la Serviciul unic de urgență, pentru a reclama că băiețelul a dispărut fără din curte, în vreme ce ea intrase pentru câteva momente cu un alt copil, sugar, în casă.

Familia locuiește la marginea localității.

Reprezentanții Poliției Constanța au arătat că au fost realizate echipe de căutare, în speranța că cel mic va fi găsit înainte de lăsarea întunericului. 

Comentează știrea

Dragan Liviu
14 mai 2012
Direct din Kogalniceanu

saracul copil. la cati au disparut in ultimii ani, ni se confirma faptul ca reteaua de trafic de organe este in floare in judetul constanta si tulcea. un primar bolnav de sida precum mazare are oare implicatie? hmm, asta ramane de vazut...

mitru
14 mai 2012
baaa :)))))

acum mazare bolnav de sida? terminati ca nu mai pot de ras :)) leprele societatii, omul ordinar de rand nu stie decat sa boicoteasca, moare de ciuda ca altii au bani si el e sarac. si daca e bolnav primarul, ce aveti cu el, v-a facut hoteluri, v-a adus turisti... leprelorrr !!! stati in fata calculatorului si va pierdeti viata.. altceva nu stiti sa faceti !! insanatosire grabnica domnului primar, cu respect din tuzla!

ecaterina
14 mai 2012
Grija unei mame

treaba este ca un copilas a disparut. observ insa ca pe aici se discuta cu totul si cu totul alte treburi. da, mazare e bolnav de sida, de mult chiar. insa asta nu va reduce rata disparitiei copiilor si a violurilor din acest judet.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5067 secunde