Căutat de polițiști după ce a dispărut din spital

297
În ziua de 19 aprilie, în jurul orei 17, la sediul Secției 3 Poliție s-a prezentat Vasilica H., din Cumpăna, județul Constanța, care a sesizat faptul că tatăl său, Gheorghe Matei, de 60 de ani, din satul Zorile, comuna Adamclisi, a dispărut din incinta Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța.
În urma investigațiilor efectuate, echipa operativă a stabilit faptul că în cursul nopții de 18 spre 19 aprilie, bărbatul a fost adus la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța, cu Ambulanța, ca urmare a unei insuficiențe respiratorii, și după efectuarea investigațiilor specifice și acordarea tratamentului corespunzător, el a părăsit incinta spitalului.
Bărbatul dispărut are o înălțime de 1,65 m, constituție atletică, greutate 65 - 70 kg, față ovală, păr grizonat, ochi căprui, sprâncene groase, buze subțiri, lipsă dinți în partea superioară. La data dispariției, Gheorghe Matei era îmbrăcat cu un sacou de stofă de culoare închisă și pulover de culoare albastră, pantaloni de culoare neagră și pantofi sport culoare gri și purta un fes negru pe cap.
Potrivit polițiștilor, el este bolnav psihic și este diagnosticat cu demență severă cronică.
Cei care pot furniza orice informații în legătură cu această persoană sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliție sau să apeleze gratuit numărul de telefon 112.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.1716 secunde