Caz cutremurător în Germania: O tânără de 14 ani din Moldova a fost ucisă cu bestialitate și aruncată în șanț

16389
Caz cutremurător în Germania: O tânără de 14 ani din Moldova a fost ucisă cu bestialitate și aruncată în șanț - fotovideocazcutremuratoromoldove-1528524349.jpg

Articole recomandate

Caz cutremurător în Germania după ce o minoră de 14 ani a fost violată, ucisă cu bestialitate și lăsată să zacă într-un șanț la periferia orașului Wiesbaden. Mama acesteia a dat alarma începând de la data de 23 mai, când minora a dispărut fără urmă.


Potrivit presei locale corpul minorei a fost găsit la data de 7 iunie, la mai bine de două săptămâni din ziua când aceasta a fost dată dispărută. Susanna Maria Feldman a fost găsită de poliție în apropierea căilor ferate, îngropată.

Poliția locală nu au tratat cazul drept o crimă, motiv fiind dispariția frecventă a Susanei de la școală.

Mama acesteia tot în acest timp a bătut alarma pentru a-și găsi fica. Potrivit declarațiilor mamei, Susana a fost activă pe WhatsApp la data de 23 mai, dimineața, însă ulterior, poliția a declarat că probabil mama ar fi primit mai multe mesaje de la atacator, la momentul acela fica sa fiind deja moartă.

De menționat că mama Susanei, Maria, originară din municipiul Bălți, disperată a scris și o scrisoare deschisă cancelarului german Angela Merkel, cerând ajutorul acesteia.

Potrivit CNN, suspecții s-au adeverit a fi un emigrant irakian de 20 de ani și un cetățean al Turciei de 35 de ani. Deși autoritățile au reușit să îl aresteze pe cetățeanul turc, cel de-al doilea suspect este încă în libertate, acesta fiind Ali Bashar, care a părăsit țara pe 2 iunie. Până când poliția a deschis o investigație, Bashar și alți șapte membri ai familiei, toți locuind într-un centru de refugiați din Wiesbaden, au fugit folosind documente de identitate germane.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.0699 secunde