Caz incredibil! Până unde s-a ajuns! Ce a putut să facă un patron nemulţumit de angajatul său

2884
Caz incredibil! Până unde s-a ajuns! Ce a putut să facă un patron nemulţumit de angajatul său - cioban-zidit-1717667149.jpg

Articole de la același autor

Până unde poate ajunge răzbunarea unui patron nemulţumit de angajatul său? Probabil că până la încetarea contractului de muncă, însă lucrurile pot merge mult mai departe, astfel încât am putea zice că avem de-a face cu filme, nu cu o situaţie reală.

O astfel de scenă şocantă s-a desfăşurat la o stână din județul Bacău. Un cioban a fost umilit, într-un mod care i-a uimit până și pe polițiști, de patronul care-l angajase. Concret, acesta a fost...zidit!

Polițiștii din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Podu Turcului s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de lipsire de libertate și au documentat activitatea infracțională a doi bărbați, din comuna Motoșeni, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Podu Turcului. Unul dintre ei a fost reținut și introdus în Arestul I.P.J.Bacău. Din cercetări s-a stabilit faptul că, un bărbat de 33 de ani, din comuna Motoșeni ar fi lucrat ca cioban la stâna unui localnic de 47 de ani, iar în cursul lunii mai a.c., pe fondul unui conflict spontan, acesta din urmă și-ar fi exprimat nemulțumirea cu privire la modul de îngrijire a animalelor.



Ciobanul a fost zidit în găleţi cu ciment


Deținătorul stânii, împreună cu un alt localnic, de 36 de ani l-ar fi dus pe cioban într-un grajd, l-ar fi introdus cu picioarele în două găleţi în care ar fi turnat ciment, ameninţându-l că îl vor ţine acolo până când betonul se va întări. Totodată, bărbatul de 47 de ani l-ar fi lovit în momentul în care acesta ar fi încercat să fugă din locul în care era ţinut împotriva voinţei sale.

La data de 05 iunie a.c., în baza mandatelor de percheziție domiciliară emise de către Judecătoria Podu Turcului, polițiștii din cadrul Secţie 4 Poliţie Rurală Podu Turcului, împreună luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale Bacău şi criminaliști, au efectuat două percheziții domiciliare la imobilele celor doi bănuiți, activitate ce a avut ca rezultat identificarea de mijloace materiale de probă. De asemenea, la locuinţa bărbatului de 36 de ani au mai fost identificate și pliculeţe cu substanţă vegetală, un dispozitiv tip grinder, plicuri ce conţin ambalaje şi foiţe de tutun, ce au fost ridicate de polițiști în vederea continuării cercetărilor.




foto: captura video


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.3046 secunde