CAZ MISTERIOS LA FRONTIERĂ! Un bărbat mort și o femeie rănită, găsiți de polițiști

275
CAZ MISTERIOS LA FRONTIERĂ! Un bărbat mort și o femeie rănită, găsiți de polițiști - bigstockpoliceline22737392-1544702155.jpg

Articole recomandate

Un bărbat mort și o femeie rănită au fost descoperiți în apropierea frontieriei dintre Belgia și Olanda, miercuri seara. Polițiștii au mai găsit o mașină pe un câmp în care se afla o femeie grav rănită, scrie romaniatv.net

Poliția nu are încă vreo pistă pertinentă pentru rezolvarea cazului cel puțin până acum și a calificat descoperirea ca fiind "un caz misterios". Femeia rănită grav a fost transportată la spital cu elicopterul, potrivit Het Laatste Nieuws.

Anchetatorii nu au deocamdată informații despre acest caz și nu a putut stabili deocamdată vreo eventuală legătură între femeia rănită și bărbatul mort, potrivit polițiștilor care au afirmat însă că "proximitatea între cele două victime este deja foarte interesantă pentru ancheta" asupra acestui caz.

Mașina în care se afla femeia, o berlină gri, grav avariată, a fost remorcată și transportată de către polițiștii care au oprit-o pentru a face cercetări în cadrul anchetei.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4223 secunde