CAZ REVOLTĂTOR în Spitalul Județean Constanța! PACIENT "OMORÂT" DIN GREȘEALĂ. Urma să fie îngropat, dar zăcea pe patul de spital

7496
10
CAZ REVOLTĂTOR în Spitalul Județean Constanța! PACIENT

Articole de la același autor

Situație revoltătoare în Spitalul Județean Constanța. Fișa unui pacient decedat sâmbătă a fost încurcată cu cea unui bărbat în viață, iar familiei celui din urmă i s-a comunicat decesul. 


Rudele s-au pregătit de înmormântare, cumpărând cele necesare unui astfel de eveniment. Dar surpriză! Ruda lor era în continuare în spital, în viață, iar mortul era de fapt colegul de salon. 


La această oră, la nivelul Spitalului Județean Constanța este în desfășurare o anchetă, iar cadrele medicale trebuie să explice cum s-a petrecut încurcătura. 


UPDATE  - Managerul unității sanitare, dr. Cătălin Grasa a declarat că au demarat deja două anchete, una disciplinară și o alta care va fi condusă de directorul medical, dr. Mihnea Avram, ambele având ca scop stabilirea vinovaților în acest caz. "Pacientul care a fost confundat cu colegul de cameră este internat pe secția Medicală 2. La acest moment, tot ce ne dorim este să tragem la răspundere persoana care se face vinovată de această teribilă încurcătură și dacă legislația ne permite, vom lua măsuri de sancționare în privința angajatului respectiv, care poate merge chiar până la desfacerea contractului de muncă. Trebuie să precizăm că vom fi foarte drastici cu vinovatul. Între timp, însă, nu putem face altceva decât să ne cerem scuze pentru neplăcerile create familiei pacientului și să ne asigurăm că astfel de situații nu vor mai avea loc", a explicat dr. Grasa.


Comentează știrea

adela
21 februarie 2017
foarte frumosss

Si acum cine plateste cheltuieli facute pt persoana presupusa decedata??? Foarte frumosss! Pai de aia ne internam cu o boala si iesim cu vre-o 2-3, ca probabil au fost cazuri si de incurcare a tratamentului................

Votantul pacalit
21 februarie 2017
Nimic anormal !

Doar normalitae, un u lucru firs.....apropo , cand vin pachetele ?...sa u bonuri,,,,ce-o fi.....

Mari
21 februarie 2017
Dorm!

Asa mi-au gresit si mie grupa sanguina!Au analizat anticorpii la altcineva!Trebuia sa nasc (prin cezariana )si aveam doua grupe .Nici ginecologul nu a vazut(ma chema la control de doua ori pe luna )si medicul de fam la fel .

Un etern pacient
21 februarie 2017
Sistemul medical este praf

Eu sufăr de o boală cronică, care în ultimii doi ani m-a chinuit ca pe hoții de cai, și abia acum am aflat că starea mea se datorează unor bacterii luate de la internarile în spital.Să nu credeți că m-a luminat vreun medic din sistemul nostru ci unul care a muncit în Germania și care a știut ce și unde să caute pentru a putea pune un diagnostic corect.

Din domeniu
21 februarie 2017
Mai multi vinovati

Vinovatul pricipal este medicul de garda.Cum a declarat decesul fara sa vada pacientul ? Protocolul de resuscitare care trebuie aplicat pacientului intrat in stop cum l-a aplicat? Din pix,adica din cabinet,nevazand pacientul ? Cum pot tovarasii:Grasa,Avram sa declare ca este vina unei angajate,cand si ei fac garzi si stiu ca medicul de garda ,teoretic,trebuie sa resusciteze pacientul si tot el declara decesul.

Ionut
21 februarie 2017
Spitalul groazei

Acest spital trebuie aruncat in aer, este un focar de infectie, a devenit spitalul tiganilor si a spagarilor, am fost pentru analize de spermograma la ei in laborator, prelevarea se face intr'o baie de zici ca sunt alea din trenurile personal, iar in plus mi'au gresit analizele cum ca nu pot face copii toata viata, refacand analizle la euromaterna am fost felicitat pt starea excelenta de sanatate, deci in concluzie TREBUIE ARUNCAT IN AER ACEL SPITAL CU TOT CU PERSONALUL DIN EL

oprea vasile
22 februarie 2017
pacient declarat mort

referitor la pacientul declarat mort in locul altuia intr-adevar personalul medical a gresit dar ce a facut familia MINCU ? s-a deplasat la morga la orele 08,30 dar in loc sa ceara sa-si vada tatal , a facut uz de PILE pentru a obliga personalul morgii sa intocmeasca documentele desi SAMBATA NU SE INTOCMESC. FAM.MINCU a descoperit ca in sicriu este alta persoana abia la CASA MORTUARA orele 16,30 RUSINE , TIMP DE 4 ORE CAT ATI STAT LA MORGA NU ATI CATADICSIT SA INTRATI SA VA VEDETI TATAL - DACA ATI FI INTRAT TOUL AR FI FOST OK, NU MAI INTOCMEATI ACTE AIUREA, NU MAI CHEMATI PERSONAL DE ACASA, ACEST INCIDENT NU AR FI EXISTAT. SI AVETI SI TUPEU DE A CERE DAUNE MORALE IN MOMENTUL IN CARE 75% DIN VINA ESTE A FAMILIEI. RUSINE - RUSINE - RUSINICA

catalin
22 februarie 2017
pacient declarat m ort

intr-adevar domnul OPREA are dreptate. In reclamatia facuta de fam.MINCU conducerii spitalului scrie negru pe alb: "IN INTERVALUL 8,30 - 12,30 am fost prezenta impreuna cu nepoata mea si o familie de pritenei la MORGAin vederea obtinerii certificatului medical constatator ( perioada in care trebuia sa intrati in morga sa va vedeti tatal - dar nu ati facut-o).La 12,30 ati luat certificatul si ati mers la primarie si abia la 16,15 ati ajuns la casa mortuara si ati constatat ca in sicriu este alta persoana moment in care ati sunat la morga care v-a solicitat prezenta unui membru al familiei pentru constatare , ati refuzat si ati mers direct in sectia medicala 2 unde ati constatat ca tatal vosrtu era in salon.Daca in cele 4 ore cat ati stat la MORGA ati fi cerut sa va vedeti tatal acest caz nu ar fi existat . Cu regret dar dl OPREA are dreptate ca minim 75% crearea acestui incident vi se datoreaza astef ca reclamatia dv.devine superflua. N U POT SA CRED CA NIMENI DIN FAMILIE NU A FOST INTERESAT SA-SI VADA TATL IN MOTGA TIMP DE 4 ORE - HALAL FAMILIE!

CRISTI
22 februarie 2017
PACIENTUL CU PROBLEME

ULUITOR CAZ! Nu inteleg pe ce baza legala fam.MINCU a solicitat eliberarea certificatului constatator, de unde a avut buletinul tatalui daca la morga era o alta persoana. Nu inteleg cum s-au emis atatea documente oficiale daca nu s-a efectuat recunoasterea cadavrului de catre familie. O foaie eliberata de sectia medicala nu poate fi baza emiterii documentelor de catre morga si primarie fara identificarea de catre familie si personalul morgii pe baza de buletin a mortului. LANTUL SLABICIUNILOR ISCAT IN PRIMUL RAND DE DOAMNELE MINCU SI CULICA

GEORGE
22 februarie 2017
pacient declarat m ort

IMI PARE RAU DOMNULE CRISTI CA TE CONTRAZIC. NU ESTE VORBA DE UN LANT AL SLABICIUNILOR CI DE PUTEREA BANULUI ,A SPAGII , A RELATIILOR SI PILELOR FAM.MINCU SI CULICA SI DE INDIFERENTA CRASA A ACESTORA FATA DE TATAL LOR . NU CRED CA A MAI EXISTAT PANA ACUM UN ASEMENEA SPECIMEN DE OAMENI PE CARE SA NU II INTERESEZE SA-SI VADA TATAL LA MORGA.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7493 secunde