Caz șocant! Doi iubiți s-au aruncat de la fereastră

678
1
Caz șocant! Doi iubiți s-au aruncat de la fereastră - fondcriminalist11422899637-1451051481.jpg

Articole recomandate

Două persoane de 23, respectiv 32 de ani, au murit în noaptea de 24 spre 25 decembrie, după ce s-au aruncat de la fereastra apartamentului în care locuiau cu chirie, scrie Agerpres.



Un trecător a descoperit trupurilor celor doi, în jurul miezului nopții, și a anunțat autoritățile prin intermediul numărului unic de urgență, potrivit adevarul.ro.


La fața locului s-au deplasat două echipaje medicale, însă bărbatul era deja mort când salvatorii au ajuns, iar tânăra se afla în stare extrem de gravă. Din păcate, manevrele de resuscitare asupra ei au eșuat, medicii fiind nevoiți să declare decesul.

Polițiștii au solicitat sprijinul pompierilor pentru a sparge ușa apartamentului în care cei doi locuiau cu chirie. Autoritățile ieșene au deschis în acest caz un dosar penal de moarte suspectă. Trupurile neînsuflețite ale celor două persoane au fost transportate la Institutul de Medicină Legală, acolo unde urmează a fi efectuată necropsia, scrie libertatea.ro



Comentează știrea

Jale in medicina
25 decembrie 2015
Noi suntem doar o cifra pt medicii de familie pt care ei doar incaseaza bani de la Casa

Tinerii astia nu au avut un medic de familie care sa vada ca au depresie sau probleme si sa-i indrume spre un psiholog, psihiatru ?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4226 secunde