Caz ȘOCANT! Fetiță de 13 ani, abuzată sexual cu acordul părinților

499
Caz ȘOCANT! Fetiță de 13 ani, abuzată sexual cu acordul părinților - abuzata32389500-1571507910.jpg

Articole recomandate

Situație scandaloasă în Prahova: o copilă de 13 ani a ajuns jucăria sexuală a unui băiat cu doi ani mai mare, după ce i-a fost dată acestuia chiar de către părinții ei!

Andreea a trecut printr-un adevărat coșmar, din cauza părinților care au făcut-o femeie la 13 ani. Minora provine dintr-o familie defavorizată, iar părinții acesteia au decis să o mărite cu un băiat de 15 ani, Robert-Valentin. În acest caz există un dosar de pornografie infantilă, au dezvăluit surse din anchetă pentru SpyNews.

"Relația dintre cei doi a fost cu acordul părinților, atât cei ai fetei, cât și ai băiatului. Băiatul a locuit o perioadă în casa fetei și toată lumea din cartier știa de relație. Nu li s-a părut nimic deplasat în faptul că fata are 13 ani", au declarat surse apropiate anchetei.


Povestea de dragoste dintre băiatul de 15 ani și fata de 13 s-a transformat într-un adevărat coșmar pentru copilă. Aceasta ar fi fost agresată sexual și filmată de băiat, iar imaginile au fost distribuite pe internet. Părinții minorei l-au dat pe Robert-Valentin pe mâna poliției, iar acesta a fost arestat preventiv.

sursa: romaniatv.net



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.829 secunde