CAZ ȘOCANT LA CONSTANȚA

841
1
CAZ ȘOCANT LA CONSTANȚA - ambulanta-1358111167.jpg
Caz șocant în localitatea constănțeană Satu Nou. Un bărbat de 25 de ani a omorât cu sânge rece bebelușul concubinei sale, de doar un an și opt luni. 

Polițiștii din Mircea Vodă au fost sesizați cu privire la faptul că un bebeluș a murit, în localitatea Satu Nou. Oamenii legii s-au deplasat la fața locului, unde au examinat trupul neînsuflețit al copilului de un an și opt luni, însă nu s-au găsit urme de violență. 

Bebelușul a fost dus la morgă pentru efectuarea necropsiei. Ce a urmat i-a îngrozit pe polițiști. Medicul legist a constatat că moartea a fost violentă și că bebelușul nu a decedat din cauze naturale. 

Având în vedere gravitatea situației, cazul a fost preluat de polițiștii Serviciului Investigații Criminale care, sub îndrumarea procurorului criminalist, au identificat un bărbat de 25 de ani, concubinul mamei bebelușului, ca fiind suspect pentru crimă. 

Bărbatul le-a declarat polițiștilor că bebelușului i s-a făcut rău dintr-o dată și nu a mai putut respira, așa că a vrut să-l resusciteze și, cum nicio altă metodă nu mergea, i-a dat câțiva pumni în piept, poate așa va merge. 

Polițiștii spun însă că loviturile aplicate bebelușului au fost extrem de violente, acesta având splina ruptă. 

Tânărul a fost prezentat instanței de judecată, care a decis arestarea pentru 29 de zile, fiind acuzat de omor calificat.

Comentează știrea

x
14 ianuarie 2013
xx

putin spus animal...si ma-sa o proasta ca se arde cu un animal ca el...

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 09 Ianuarie 2013
Stire din Eveniment : CRIMĂ ÎN CENTRUL CONSTANȚEI
Vineri, 28 Decembrie 2012
Stire din Eveniment : Crimele care au îngrozit Constanța
Miercuri, 19 Decembrie 2012
Stire din Actual : Mărturii șocante din "școala groazei"
Pagina a fost generata in 0.3056 secunde