Caz șocant la Constanța! Bărbat bătut și împins în stradă, de un tânăr, lovit mortal de o mașină în mers!

1883
3
Caz șocant la Constanța! Bărbat bătut și împins în stradă, de un tânăr, lovit mortal de o mașină în mers! - image750x607b3f2755705-1661021130.jpg
În cursul zilei de sâmbătă, 20 august a.c., în jurul orei 16.30, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la faptul că, pe bulevardul Aurel Vlaicu din municipiul Constanța, în zona CET, a avut loc un eveniment rutier.


Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat un bărbat, de 71 de ani, care se afla în stare gravă, ulterior decedând, la spital.


Cazul a fost preluat de polițiști ai Serviciului Investigații Criminale.


Din cercetările efectuate a rezultat faptul că, în timp ce se afla în dreptul unui imobil din zona CET a municipiului Constanța, un bărbat, de 21 de ani l-a agresat fizic pe bărbatul de 71 de ani, care se afla pe trotuar, iar din lovitură, acesta a fost împins către partea carosabilă, pe marcajul pietonal, unde a fost lovit de un autoturism care circula pe prima bandă.


În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovituri cauzatoare de moarte, urmând ca la finalizarea anchetei să fie dispuse măsurile legale care se impun.


Comentează știrea

Mititica
21 august 2022
Cretinii de azi

Sper ca politia sa-si faca datoria. De arest preventiv nimica ? Nu lasi individul fara de ratiune liber. Mai departe aici pe pamant legea sa zica, si sper ca orele de reeducare sa-i fie de folos. Ce pericol reprezenta un batrinel incit sa-l lovesti ? Mai mult, nici nu iti pasa si sa ajunga direct pe sosea. Pai frumuselule, vezi la bulau cum e treaba cu frumusetea. Poate era o divergenta, nici nu conteaza ce-cum, dar mai mult decit ceva vorbe de duh romanesti nu isi au sensul.

Ion
21 august 2022
betivi

Eu zic ca mosul si-a cautat-o. Toti betivii pe RATC.

Mititica
21 august 2022
Cretinii de azi

Stimabil Imbecil sau poate vre-o rubedenie de-a depravatului, a ucide din motive puerile o fi vre-o indeletinire nobila dupa iratiunea unui idiot. Are si ucigasul autentic reguli bine stabilite, altfel poti fi doar criminal ordinar. Daca pedeapsa ar fi cea cu pietre as fi onorat sa am prima lovitura. Cu natalitatea nu stam prea bine, dar la cretinism avem progres exponential.

Răspuns la: betivi
Adăugat de : Ion, 21 august 2022
Eu zic ca mosul si-a cautat-o. Toti betivii pe RATC.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7314 secunde