Cazul bucătăresei care a câștigat milioane de euro cu măști de protecție, cercetat de anchetatori

326
Cazul bucătăresei care a câștigat milioane de euro cu măști de protecție, cercetat de anchetatori - masti-1651161494.jpg

Articole de la același autor

Sediile mai multor firme din București și Giurgiu sunt percheziționate în cadrul unei anchete care vizează cazul unei bucătărese care în 2020 a câștigat un contract de 12 milioane de euro pentru măști de protecție.

O firmă înființată în 2019, care avea ca obiect principal de activitate „comerț cu produse alimentare, băuturi și produse din tutun, efectuat prin standuri, chioșcuri și piețe”, cu sediul în satul Uzunu din comuna Călugăreni, Giurgiu, deținută în acte de o anume Maria Cristian, ar fi trebuit să livreze 1.750.000 de măști, în cadrul unui acord cadru încheiat de Guvernul României, în valoare totală de 56 de miloane de lei.

La adresa firmei se află o simplă curte și două case. Conform datelor furnizate de Registrul Comerțului, sediul firmei se află într-una dintre camerele caselor. Anchetatorii nu au găsit nimic în presupusul sediu, iar vecinii nu știu nimic despre afacerea Mioarei Cristian.

Potrivit Antena3.ro femeia a fost folosită drept paravan, întrucât nu are nicio legătură cu activitatea firmei și lucrează ca bucătăreasă la un han.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0668 secunde