Cazul "Rădulescu" în atenția autorităților române

291
Situația disperată a familiei lui Iustin Victor Rădulescu, angajatul de la Căpitănia Midia care se află în închisoarea Monza - Italia sub acuzația că ar fi implicat în traficarea a nouă tone de cocaină și timp de patru luni nu a fost audiat nici măcar o singură dată a ajuns la urechile autorităților care ar trebui să verifice situația sa.


Reprezentanții Ministerului Afacerilor Externe au luat la cunoștință, prin intermediul ziarului "Cuget Liber", de situația în care se află Iustin Victor Rădulescu și au promis că, în foarte scurt timp, vor face verificările de rigoare în acest caz. 

Ieri am fost contactați de Monica Prejmereanu - purtătorul de cuvânt al CSM, care ne-a transmis că îi pare rău de situația familiei respective, dar că instituția nu poate face nimic în asemenea cazuri. "Singurii care au pârghiile necesare pentru a se interesa de soarta acestui om este Ministerul Afacerilor Externe, prin ambasade ori consulate. Consulatul are autoritatea necesară să intervină în astfel de situații", ne-a mai precizat aceasta.

Contactați telefonic și prin e-mail, reprezentanții MAE ne-au promis că sesizarea a fost înregistrată și că se vor face, într-un timp cât mai scurt posibil, verificările de rigoare.

Amintim că Victor Iustin Rădulescu a fost arestat, la Constanța, la finele lunii mai 2012 și încarcerat în închisoarea Monza din Italia. 

Vom reveni pe tema acestui subiect în zilele care urmează și vă vom prezenta reacția autorităților și mărturisiri, în exclusivitate pentru ziarul Cuget Liber, ale lui Victor Iustin Rădulescu din închisoare.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4942 secunde