Clipe de coșmar

Copilă de 14 ani, violată timp de o lună de concubinul mamei

652
Copilă de 14 ani, violată timp de o lună de concubinul mamei - fataviolataconstanta-1349899898.jpg

Articole de la același autor

O fată de 14 ani din Cernavodă a trăit, aproape o lună, un coșmar: a fost bătută și violată, în mai multe rânduri, de concubinul mamei ei.


Mai mult, bărbatul în vârstă de 35 de ani a amenințat-o că va avea parte de lucruri mult mai groaznice dacă va îndrăzni să-i spună ceva mamei ei. Copila nu a mai putut îndura chinul, iar la începutul acestei săptămâni i-a mărturisit totul bunicului ei. Îngrozit de cele aflate, bărbatul a mers țintă la Poliția Cernavodă, unde le-a povestit totul oamenilor legii, care au demarat o anchetă. 

Potrivit reprezentanților Inspectoratului Județean de Poliție Constanța, suspectul are împreună cu concubina sa un copil de câțiva anișori și o avea în grijă și pe fiica partenerei sale de viață, dintr-o relație anterioară. Miercuri, 19 septembrie, profitând de faptul că partenera sa de viață nu era acasă, a bătut-o pe fiica acesteia, după care a obligat-o să întrețină un raport sexual normal. Ulterior, gestul s-a repetat de mai multe ori, de fiecare dată copila fiind amenințată să nu sufle nicio vorbă. 

Ieri, victima a fost dusă la Serviciul de medicină legală, unde a fost examinată de medicii legiști, care au confirmat întreținerea recentă a raporturilor sexuale forțate. 

Suspectul a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore și urmează să fie dus în fața instanței, sub acuzația de viol în formă continuă și agravantă. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 11 Octombrie 2012
Stire din Social : Nivelul radiațiilor la Cernavodă
Joi, 04 Octombrie 2012
Stire din Social : Nivelul radiațiilor la Cernavodă
Pagina a fost generata in 0.4872 secunde