ÎN URMA ARTICOLULUI CUGET LIBER: Fără rovinietă pe drumul dintre Palazu Mare și Constanța

2284
2
ÎN URMA ARTICOLULUI CUGET LIBER: Fără rovinietă pe drumul dintre Palazu Mare și Constanța - rovinieta-1349899842.jpg
După ce în ediția din 9 octombrie, în Cuget Liber a apărut articolul care semnala că locuitorii din Palazu Mare trebuie să își cumpere rovinietă pentru a ajunge în centrul orașului, cei de la Direcția Regională de Drumuri și Poduri Constanța s-au sesizat și au luat măsuri.

"Am făcut un sondaj printre colegi și am înțeles că s-au montat în acea zonă camerele mobile. Legea nu o putem comenta, însă pe acel segment de drum este, într-adevăr, puțin exagerat. Ce doresc să subliniez este că, pe viitor, în acel segment de drum nu vor mai fi montate camere mobile", a declarat Marin Dima, directorul Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Constanța.



CITEȘTE ȘI: Ne trebuie rovinietă pentru a ajunge în centrul orașului


În urmă cu câteva zile, Tudorel Dogaru, șeful Biroului Accidente din cadrul Serviciului Rutier Constanța, afirma: "Accesul pe orice drum național se plătește. Statutul drumului pe care conducătorii auto se deplasează, spre Palazu Mare, este de drum național, deci șoferii trebuie, în mod obligatoriu, să plătească rovinieta. Drumul național nu aparține municipalității. Dacă acel segment de drum ar fi aparținut de municipiul Constanța, atunci nu exista nicio problemă și nu se plătea, dar acea porțiune este în administrarea secției de Drumuri Naționale. Într-adevăr, Palazu Mare este un cartier al Constanței, însă drumul către acest cartier nu aparține municipalității".

 



Comentează știrea

ROVIGNETA
11 octombrie 2012
Hotii de la drumuri !!!

Va doresc la toti cei din Directia Nationala de Drumuri sa va ia Dracul !...de ce ?....pentru ca sunteti niste la--gii, nu mai tipariti rovignete pentru parbriz ca, soferii sa uite cand au cumparat ultima data rovigneta, pentru ca nu pot uita permanet pe chitanta emisa la termenul de valabilitate, si...domniile voastre, cu camerele montate pe asa zisele drumuri care sunt niste gropi numite autostrazi, click poza si amenda 250 lei ron, fara nici un avertisment in prealibil de ati cumpara o noua rovigneta. Cand aveam rovigneta pe parbriz vedeam si data expirarii si cumparam la timp una noua, fara amenda, bulangiilor de romani parsivi, va mai mirati de ce nu ne vrea nimeni in SHENGEN sau in UE, pentru ca sunterti niste curve ordinare, reluati fabricarea rovignetei autocolante de parbriz bulangiilor !!!

Roxana
16 decembrie 2012
...

Pana la urma ne trebuie sau nu rovinieta pe acel sector de drum ?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3396 secunde