Claudiu Palaz: "Nu este posibil ca Primăria să lase în acest hal un cartier al orașului"

501
5
Claudiu-Iorga Palaz, candidatul UNPR la Primăria municipiului Constanța, împreună cu un grup de tineri din echipa de campanie a scos ieri după-amiază un microbuz de persoane care a intrat într-un șanț din Palazu Mare, declarat de către Primărie ca lucrare de canalizare finalizată.

"După ce-a anunțat autoritățile locale solicitând ajutor, șoferul a așteptat în zadar mai bine de două ore, încercând să scoată microbuzul cu sprijinul localnicilor. Ca o ultimă soluție, au apelat la mine, disperați de indiferența autorităților. Cunoșteau activitatea mea ca prefect care timp de trei ani a intervenit prompt în toate de situațiile de urgență, fie la înzăpeziri, fie la inundații. Timp de o oră am coordonat echipa UNPR care se afla în zonă și am reușit să scoatem microbuzul. Nu este posibil ca după atâția ani Primăria Constanța să lase în acest hal un cartier al orașului. Se vede cu ochiul liber că serviciile de specialitate publice din primărie nu-și fac datoria, căci nu sunt coordonate așa cum trebuie, de vreme ce lucrările nu sunt verificate, iar cartierul arată ca după bombardament. Se zice că peștele de la cap se-mpute. Așa se întâmplă și în cazul conducerii Primăriei Constanța. Îi asigur însă pe cetățenii din Palazu Mare, că după 10 iunie lucrurile se vor schimba. Important este să iasă la vot și să-și exprime voința. Așa cum au apelat astăzi la mine, așa o vor putea face și când voi fi primar, pentru a le soluționa problemele cu care se confruntă de-atâția ani de zile", afirmă Palaz. 

Comentează știrea

votant
21 mai 2012
bravo palaz!

bravo domnule palaz! e bine sa vezi ca cineva este interesat de problemele oamenilor! te votam!

mincinosii
21 mai 2012
penibiliiiiiiiiiiiii unpr-isti

cat de idiot sa fii sa scrii despre asa ceva. chiar am ajuns bataia de joc a lui palaz. a gasit o groapa si isi face campanie. doamneeeeeeeeeeeeeeee. sunt probleme in unele zone ptr ca se lucreaza la conductele de apa. de ce nu spuneti tot adevarul daca sunteti corecti. normal ca se asfalteaza dupa reparatia avariei. pana acum mazare nu a lasat nimic in voia sortii ci s-a ocupat de fiecare prob.

Delfinu
21 mai 2012
Vrajeala de 2 lei

Vrajeala ieftina pe ziarul asta al vostru trist si Palaz asta in loc sa o arda in lambada sa-si puna mintea la contributie si sa vina cu proiecte interesante.La Pietreni acolo poate ar avea sanse sa ajunga prima ca pe aici ii prevad un viitor sumbru :)) Votati Radu Mazare Primar!!!

votati mazare
21 mai 2012
unpr dezinformeaza

cei care stau in zona stiu despre ce este vb. de aceea o sa voteze lumea mazare, palaz uneperistule ptr ca tu nu sti decat sa vii cu minciuni si cu mizerii. nu ai pic de respect. eu o sa votez cu mazare sa poate sa aiba grija de tine ca vad ca prea ne tratezi ca pe niste caini.

George Bosanceanu
23 mai 2012
Abuz!!!!

Cand vei simti esecul, poate te trezesti la realitate si iti vei dai seama ca de fapt ai facut un rau sa distrugi munca cuiva fara hotarare judecatoreasca bazandu-te doar pe abuzul de pix, cand vei constata ca de fapt e o reclama care e in dezavantajul tau faptul ca ai facut acest abuz si iti vei da seama ca in realitate esti un nimeni care a avut o perioada puterea pixului. Sa nu uiti sa iti tii bodyguardul dupa tine (Nita) totdeauna cat mai aproape de tine. Iti vei da seama ca un om capabil din necazuri isi revine, dar din prostie niciodata.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3869 secunde