CCINA și GFI propun noi soluții de securitate a informațiilor

255
CCINA și GFI propun noi soluții de securitate  a informațiilor - ccinagfipropunnoisolutii-1396372108.jpg

Articole de la același autor

Camera de Comerț, Industrie, Navigația și Agricultură Constanța, împreună cu GFI și Romsym Data, organizează evenimentul "GFI - soluții de securitate business", în cadrul căruia se vor prezenta cele mai noi soluții de securitate a informațiilor care vor ajuta firmele să facă față tuturor provocărilor. 
Romsym Data este o companie specializată în distribuția de software și oferirea de soluții complete IT. Unul dintre cei mai importanți furnizori din România și Republica Moldova, oferind tehnologie de ultimă oră, produsă de lideri mondiali, Romsym Data, cu o experiență de peste 20 de ani în distribuția de software, oferă o gamă largă de soluții de la vendori de top cum ar fi: Symantec, IBM SPSS, Adobe, Zoho, GFI, Citrix, Red Hat, Tableau, Secunia ș.a. 
GFI este principalul dezvoltator și furnizor de soluții ce se adresează IT managerilor, administratorilor de rețea, oferindu-le posibilitatea securizării propriilor rețele, aceasta incluzând securizarea adreselor de email și a mesajelor. Fondată în 1992, GFI are sedii în Malta, Londra, Raleigh, Hong Kong și Adelaide și oferă suport pentru 200.000 de instalări în întreaga lume. GFI are peste zece mii de parteneri în tot universul. De asemenea, GFI este Microsoft Gold Certified Partner. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 28 Februarie 2014
Stire din Economie : Nou curs la CCINA
Joi, 12 Decembrie 2013
Stire din Economie : Proiectul care le-a schimbat viața
Pagina a fost generata in 0.988 secunde