Ce au constatat polițiștii de la Rutieră pe drumurile ce duc spre Bulgaria?

305
Ce au constatat polițiștii de la Rutieră pe drumurile ce duc spre Bulgaria? - politia-1346574529.jpg
În ultimele două luni, polițiștii de la Rutieră au fost prezenți pe toate tronsoanele ce converg către frontiera de stat a României cu Bulgaria, pentru asigurarea fluenței traficului rutier și, mai ales, pentru prevenirea evenimentelor rutiere. Potrivit unui comunicat de presă remis de Poliția Română, au fost depistați peste 450 de conducători auto care au încălcat regulile de circulație pe drumurile publice.

"În perioada iulie - august 2012, sub coordonarea Direcției Rutiere din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, polițiștii români, împreună cu cei bulgari, au acționat în județele Călărași, Constanța, Dolj și Giurgiu, pentru desfășurarea în condiții de siguranță a traficului rutier pe drumurile publice ce converg către frontiera de stat a României cu Bulgaria. Au fost oprite în trafic, pentru control, 983 de autovehicule, fiind depistate 6 infracțiuni, dintre care 3 la regimul circulației rutiere.

De asemenea, au fost aplicate 468 de sancțiuni contravenționale și reținute 68 de permise de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule (37 pentru nerespectarea normelor privind regimul legal de viteză și 6 pentru conducerea unui autovehicul de către o persoană aflată sub influența băuturilor alcoolice). Polițiștii au retras, până la remedierea defecțiunilor, 6 certificate de înmatriculate", se precizează în informarea făcută de polițiști.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2703 secunde