Ce au găsit legiștii pe corpul interlopului Adrian Hladii, cel care a omorât-o pe Dalia. Primele concluzii ale necropsiei

2154
Ce au găsit legiștii pe corpul interlopului Adrian Hladii, cel care a omorât-o pe Dalia. Primele concluzii ale necropsiei - img-1490193503.jpg

Articole recomandate

Ancheta în cazul uciderii Daliei Duca și a morții interlopului Adrian Hladii este în plină desfășurare. Medicii legiștii și procurorii încearcă să afle care este proveniența urmelor de sânge găsite pe malurile Crișului Repede, dat fiind faptul că nu au fost identificate urme de împușcare în corpul lui Hladii.

Potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, medicii legiști au emis primele concluzii în cazul morții interlopului Adrian Hladii, cel care, în urmă cu o săptămână a ucis-o pe Dalia Duca, fosta lui iubită, împușcând-o de două ori în cap, scrie cancan.ro.

Moartea lui Hladii a survenit în urma leziunilor suferite ca urmare a căderii lui de la etajul patru, el suferind rupturi de oase, mai multe rupturi la coloana vertebrală și la cea lombară. O întrebare care, deocamdată, nu are răspuns este cea cu privire la urmele de sânge găsite pe malurile Crișului Repede, în zona unde a fost abandonată mașina în care se afla trupul neînsuflețit al Daliei.

Dacă primele concluzii indicau faptul că Hladii ar fi fost împușcat în zona șoldului, medicii legiști au concluzionat că nu s-a găsit urme de împușcare în corpul interlopului. Anchetatorii iau în calcul posibilitatea ca urmele respective de sânge să fi apărut ca urmare a unor zgârâieturi profunde pe care criminalul le avea în palma stângă.

"În palma stângă au fost identificate niște leziuni care pot jutifica, potrivit medicilor legiști, urmele de sânge găsite la fața locului și pe traseu. Experții nu ne-au determinat concret, deocamdată, cauza producerii acelor leziuni, ele urmând a fi determinate în zilele următoare", a precizat Maria Cotrău, prim-procuror adjunct al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1008 secunde