Ce interese obscure sunt în umbra scandalului sexual cu preoți

1405
1
Ce interese obscure sunt în umbra scandalului sexual cu preoți - fondpreotsantajmarcelmarin137907-1379233953.jpg

Articole de la același autor

Constănțeanul Marcel Marin, unul dintre cei doi tineri acuzați că, anul trecut, ar fi filmat un preot în compania unei prostituate

și apoi l-ar fi șantajat, neagă acuzațiile care i se aduc. El a declarat, pentru "Cuget Liber", că a ajuns să fie menționat în dosar pentru simplul fapt că este un pasionat al… sportului!

Ancheta privind acuzațiile de șantaj sexual din curtea Arhiepiscopiei Tomisului este în continuare în desfășurare, fiind în atenția polițiștilor de la Serviciul de Investigații Criminale, din cadrul Poliției Constanța, și a procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța. Potrivit oamenilor legii, cei doi tineri anchetați sunt Marcel Marin, de 29 de ani, fost membru al Coralei "Armonia" din cadrul Arhiepiscopiei Tomisului, și Ionuț Picu, de 27 de ani, fost student al Facultății de Teologie. Până în prezent, în atenția oamenilor legii a ajuns o singură plângere, depusă de un preot constănțean, dar polițiștii spun că au indicii că sunt mai mulți pățiți.

Contactat de "Cuget Liber", Marcel Marin, unul dintre cei doi tineri cercetați, spu-ne că există o plângere la Poliția Constanța, dar nu și probe care să-l incrimineze.

"Îmi voi demonstra nevinovăția la Parchet"

"Există o plângere la Poliție, într-adevăr, dar este doar atât, o plângere. Probe concludente nu există. Ceea ce s-a mediatizat este foarte eronat, nu există probe, iar eu urmează să îmi demonstrez nevinovăția când voi fi citat de Parchet", a transmis constănțeanul.

Cât privește împrejurările în care s-a ajuns să fie asociat acestui scandal, tânărul ne-a spus: "În realitate, nu sunt implicat în situație și privesc din exterior. Acel preot sau preoți au avut, se pare, probleme cu cineva din lumea rău famată a orașului, iar eu pe vremea aceea lucrând acolo (n.r. la Arhiepiscopia Tomisului) și în timpul liber mergând la sală, fiind un pasionat al sportului, au tras concluzia că aș avea vreo legătură. De aceea și plângerea pe numele meu. Asta cred că s-a întâmplat. Mai multe voi avea de zis după definitivarea anchetei, pentru că, pur și simplu, m-am trezit în acest circ…", a adăugat tânărul.

"Cert este că nu am șantajat pe nimeni, iar cine mă acuză va trebui să și demonstreze cu probe reale și clare", a subliniat Marcel Marin.

Constănțeanul consideră că în umbră sunt, de fapt, "alte interese, cum ar fi lovirea în Biserică și în Arhiepiscopia Tomisului".

Reamintim că, la rândul lor, reprezentanții Arhiepiscopiei Tomisului au transmis că nu doresc să facă niciun comentariu cu privire la cele anchetate, până la definitivarea anchetei.

"Ne exprimăm speranța că Parchetul va face lumină în acest caz, iar vinovații vor fi pedepsiți. În funcție de evoluția dosarului cercetat, Arhiepiscopia va demara o anchetă disciplinară", se arată în comunicatul transmis presei.

Menționăm că oamenii legii din Constanța au demarat cercetări după ce un preot a reclamat că, după ce a fost solicitat la o slujbă religioasă, a fost îmbătat și filmat în compania unei prostituate, ulterior fiind șantajat cu imaginile indecente.

Comentează știrea

agent constatator
15 septembrie 2013
arhiepiscopia

Totul se intampla la Popa acasa, in casa. Droguri, accidente cu raniti si preoti beti, distrugeri de biserici, dezmat cu prostituate, santaj, afaceri mafiote cu bani de la mercenari, patrimoniu distrus(Nazarcea!!) si cate si mai cate. Seful bisericii acuzat de homosexualism, chiar pedofilie, trafic de influenta, spaga, vanzare de parohii, minciuna, santaj si alte acuze cu iz penal.La universitate -prorector cu problemele studentilor straini. Ce sa mai zici? Tocmai el, saracul! Cine i-a cerut un raport sa vada ce a facut ca prorector intr-un interval de 2 ani de zile? Nimen i! Ce a facut? Nimic! Numai rele si lipsa de moralitate! Fara comentarii! Se stie, se vede!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5563 secunde