Ce mai fură hoții. Un spital și mai multe instituții publice au rămas fără telecomunicații

244
Ce mai fură hoții. Un spital și mai multe instituții publice au rămas fără telecomunicații - cabluri3-1684248390.jpg

Articole de la același autor

Patru tineri au furat cabluri din Onești în valoare de 100.000 de euro, astfel că spitalul și alte instituții publice din municipiu au rămas temporar fără telecomunicații.


Polițiștii au stabilit că tinerii ar fi pătruns într-o gură de canalizare unde ar fi secționat cablu de comunicații pe care, ulterior, l-ar fi depozitat într-un autoturism cu număr fals de înmatriculare, valoarea prejudiciului fiind peste 100.000 de lei, scrie ziare.com.


„În urma probatoriului administrat, polițiștii au identificat patru tineri, cu vârste cuprinse între 18 și 30 de ani, trei dintre aceștia din comuna Ștefan cel Mare, iar unul din municipiul Onești, bănuiți de comiterea faptei. Totodată, jumătate din prejudiciu a fost recuperat”, potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Bacău.


Trei dintre tineri au fost reținuți pentru o perioadă de 24 de ore, fiind cercetați pentru comiterea infracțiunii de furt calificat, iar cel de-al patrulea a fost reținut, fiind bănuit de săvârșirea infracțiunilor de furt calificat şi conducerea unui vehicul cu număr fals de înmatriculare.


Persoanele în cauză au fost prezentate instanței care a dispus măsura arestului la domiciliu pentru o perioada de 30 de zile.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.5557 secunde