Ce pățesc indivizii care au încercat să-i prostească pe polițiști

101
Ce pățesc indivizii care au încercat să-i prostească pe polițiști - cepatescindiviziicareauincercats-1412266537.jpg

Articole de la același autor

Valentin Pușcașu, Ionuț Tibel și Petrișor Maria au fost trimiși în judecată în dosarul accidentului rutier în care au fost răniți trei paramedici.

Magistații Judecătoriei Constanța au decis ca Ionuț Tibel să rămână în arest, pe când Pușcașu și Maria vor fi cercetați în stare de libertate, sub control judiciar. Decizia nu este definitivă, ea putând fi atacată la Tribunalul Constanța.

Reamintim că în noaptea de 27 spre 28 august, Doru Moșoiu se afla la volanul unei autospeciale SMURD și conducea pe strada Mircea cel Bătrân, dinspre bulevardul Ferdinand către Nicolae Iorga. La un moment dat, ajungând la intersecția cu bulevardul Mamaia, SMURD-ul a fost lovit din plin de un Audi. Șoferul mașinii a părăsit locul accidentului, iar rutieriștii au avut bătăi de cap în găsirea vinovatului, având în vedere faptul că la Serviciul Rutier s-a prezentat Petrișor Maria, care le-a spus oamenilor legii că el a condus în seara respectivă. Totuși, Ionuț Țibel, adevăratul șofer, a fost demascat, iar acum va fi cercetat pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere, părăsirea locului accidentului și influențarea declarațiilor. De asemenea, Valentin Pușcașu va răspunde penal pentru influențarea declarațiilor și favorizarea infractorului, iar Petrișor Maria este inculpat pentru favorizarea infractorului. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 03 Octombrie 2014
Stire din Eveniment : Prins cu jointuri pe strada Cuza Vodă
Vineri, 03 Octombrie 2014
Stire din Eveniment : Se caută șefi în Poliția Constanța
Pagina a fost generata in 1.2052 secunde