Ce ravagii au făcut ESCROCII prin metoda ACCIDENTULUI, în Constanța

127
Ce ravagii au făcut ESCROCII prin metoda ACCIDENTULUI, în Constanța - copilmetodaaccidentul1427642247-1427881584.jpg

Articole de la același autor

Indivizii care păcăleau bătrâni din municipiul Constanța prin deja celebra metodă "Accidentul" au avut extrem de ocupați în primele luni ale lui 2015.


La începutul lunii martie, polițiștii au prins gruparea care băgase teroarea în bătrânii din Constanța, membrii acesteia fiind identificați ca fiind Robert Constantin Avram, Valentin Ungureanu, Marilena Labă și Elena Cătălina Ștefan. Dacă inițial suspecții erau acuzați de șase înșelăciuni, în urma continuării documentării activității infracționale, anchetatorii au stabilit că cele patru persoane sunt suspectate de comiterea, în total, a 23 de înșelăciuni! 


Iar prejudiciul total cauzat se ridică la aproximativ 370.000 de lei.


Astfel, în prezent inculpatul Robert Constantin Avram este cercetat în stare de arest preventiv, pentru comiterea a 15 infracțiuni de înșelăciune, Valentin Ungureanu este cercetat în stare de arest preventiv pentru comiterea a trei infracțiuni de înșelăciune, Marilena Labă este cercetată sub control judiciar, pentru comiterea a cinci infracțiuni de înșelăciune, iar Elena Cătălina Ștefan este cercetată în stare de arest la domiciliu, pentru comiterea a 23 de infracțiuni de înșelăciune, sub forma complicității.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii Serviciului Investigații Criminale pentru stabilirea întregii activități infracționale și recuperarea prejudiciului.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.753 secunde