Ce se pregătește, în Constanța, de ZIUA POLIȚIEI

248
1
Ce se pregătește, în Constanța, de ZIUA POLIȚIEI - 24martieziuapolitieimascatipolit-1364120954.jpg
În fiecare an, în ziua de 25 martie, de "Buna Vestire" se sărbătorește "Ziua Poliției Române". Anul acesta se împlinesc 191 de ani de la înființarea Poliției Române. Acest moment de sărbătoare reflectă istoria unei instituții în slujba cetățeanului.

În fiecare an, Poliția Constănțeană îmbracă haine de sărbătoare. Pentru marcarea acestui eveniment, la nivelul Inspectoratului Județean de Poliție Constanța s-au organizat o serie de competiții sportive, în care au fost angrenați polițiștii, precum: concurs de șah, concurs de tenis de masă, tir, fotbal tenis și fotbal.

De asemenea, luni, începând cu ora 11,00, în parcul din zona Sălii Sporturilor, constănțenii vor putea să viziteze autospecialele din dotarea Serviciului Rutier, Ordine Public și Criminalistic, precum și să asiste la demonstrațiile efectuate de mascații de la Serviciul Acțiuni Speciale.

Tot luni vor fi avansați în grad polițiștii cu o activitate deosebită și merite excepționale. 

Comentează știrea

yLMEyiinIBEhpqY
28 noiembrie 2016
XbcZeLJfMxCYbjyvLPQ

hU58F3 jfhanmtpbiej, [url=http://gjelkyvweytr.com/]gjelkyvweytr[/url], [link=http://uvlcbsvkgsza.com/]uvlcbsvkgsza[/link], http://mkrkfwjuictb.com/

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 23 Martie 2013
Stire din Eveniment : La furat de faianță dintr-un restaurant
Sâmbătă, 23 Martie 2013
Stire din Eveniment : Vindeau pește alterat
Sâmbătă, 23 Martie 2013
Stire din Eveniment : Accident rutier la Constanța
Pagina a fost generata in 1.3624 secunde