La furat de faianță dintr-un restaurant

192
1
La furat de faianță dintr-un restaurant - neptunfaianta-1364121040.jpg
Militarii care păzesc un complex hotelier din stațiunea Neptun au observat că fereastra unui restaurant din apropiere este spartă, iar pe spațiul verde din vecinătate se află două cutii de faianță. Câteva minute mai târziu, la fața locului a ajuns un alt echipaj de jandarmerie, care a constatat că, în afara celor două cutii de faianță de lângă clădirea localului aflat în conservare, pe pervazul ferestrei sparte, în interior, se mai afla un pachet de faianță. Ca urmare a primelor verificări efectuate, jandarmii au prins un bărbat și o femeie, care au declarat că se ocupă cu igienizarea spațiilor verzi. Cristina B., de 37 de ani și Florin M., de 28 de ani, ambii din Mangalia, le-au spus jandarmilor că nu au nicio legătură cu bunurile furate. 

Cei doi au fost predați Poliției Neptun, iar bunurile recuperate s-au predat, pe bază de proces verbal, unui reprezentant al firmei care administrează restaurantul. 

Comentează știrea

10mx30m Transparent Camping Tent, High Peak Party Tent, Tent Manufacturer China
12 martie 2015
10mx30m Transparent Camping Tent, High Peak Party Tent, Tent Manufacturer China

Then I waited for that big dust storm to hit. 10mx30m Transparent Camping Tent, High Peak Party Tent, Tent Manufacturer China http://www.partytentforsale.com/10mx30m-transparent-camping-tent-high-peak-tent-tent-manufacturer-china.html

Articole pe aceeași temă

Marţi, 18 Septembrie 2012
Stire din Fun : Lenuța, bătrâna bucătăreasă
Pagina a fost generata in 0.3356 secunde