Ce spune Jandarmeria despre SCANDALUL DIN MIEZ DE NOAPTE

3490
Ce spune Jandarmeria despre SCANDALUL DIN MIEZ DE NOAPTE - scandal-1585563742.jpg
Reprezentanții Inspectoratului Județean de Jandarmi și ai Grupării Mobile de Jandarmi "Tomis" au transmis o precizare cu privire la incidentul petrecut azi noapte, pe străzile Constanței.

"Din informațiile pe care le deținem până în acest moment, subofițerii care apar în imagini se aflau în patrulare în zonele de competență pe raza secțiilor 1 și 3 Poliție. În jurul orei 23.20, un echipaj de jandarmerie a observat, în zona Spitalului Județean Constanța, două persoane care au devenit agitate și au evitat întâlnirea cu oamenii legii. Persoanele respective s-au urcat într-un autoturism și s-au deplasat pe aleile neiluminate din cartierul Tomis 2. De-asemenea, conducătorul auto a încercat să își piardă urma, stingând și aprinzând luminile mașinii.

CITEȘTE ȘI: Scandal în miez de noapte! Urmărire și bătăi pe străzile Constanței

S-a trecut la urmărirea acestora și s-a solicitat sprijinul altor echipaje de jandarmerie, poliție și poliție locală. Autoturismul a fost oprit după o urmărire de aproximativ 15 minute, la intersecția Bd. Tomis cu str. Nicolae Iorga de către echipaje jandarmerie, imediat ajungând în sprijin la fața locului și echipaje de poliție și poliție locală. Pentru că cele două persoane au manifestat o atitudine recalcitrantă și nu s-au supus indicațiilor forțelor de ordine, a fost necesară intervenția fermă și încătușarea acestora.

Cele două persoane aflate în autoturism au fost conduse la sediul Secției 1 Poliție, unde s-a luat măsura sancționării contravenționale cu amendă în cuantum total de 6000 lei, pentru nerespectarea prevederilor Ordonaței Militare nr.3/2020.

Din momentul luării la cunoștință despre imaginile apărute în spațiul public, la nivelul celor două unități de jandarmi din municipiul Constanța, au fost constituite comisii de verificare cu privire la modul de acțiune. Urmează ca aceste comisii să stabilească întregul context în cadrul căruia s-a acționat, urmând ca în funcție de rezultatul verificărilor, să fie luate măsurile legale.

În această situație, Jandarmeria Constanța este prima instituție interesată să clarifice aceste aspecte care pot afecta credibilitatea instituției. Acestea nu caracterizează activitatea și tipologia angajaților din unitatea noastră", au precizat jandarmii.

Precizăm că, potrivit martorilor, în momentul în care au fost prinși, cei doi tineri au avut o atitudine recalcitrantă, scuipându-i pe jandarmi.

UPDATE

Reprezentanții IPJ Constanța precizează că, în urma incidentului, șoferului i-a fost reținut permisul pentru 30 de zile, pentru neoprire la semnalul regulamentar și a fost amendat și cu 580 de lei, pe lângă amenda primită pentru nerespectarea Ordonanței Militare.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3296 secunde