Dramă la Medgidia. Și-a înjunghiat fetița de patru ani, pentru că făcea gălăgie

341
Dramă la Medgidia. Și-a înjunghiat fetița de patru ani, pentru că făcea gălăgie - fetitainjunghiata2-1585493895.jpg

Articole de la același autor

O tânără de 28 de ani din Medgidia a fost reținută de polițiști după ce și-a atacat fetița de patru ani și a înjunghiat-o de două ori. Din fericire, în prezent, copilul se află în stare stabilă, sub îngrijirea medicilor de la Spitalul Județean de Urgență Constanța.

Alarma s-a dat sâmbătă, după-amiază, când echipele de Ambulanță au fost solicitate pe strada Stejarului din Medgidia, acolo unde o fetiță de patru ani ar fi fost înjunghiată. Medicii au găsit-o pe micuță conștientă, dar speriată. Aceasta le-ar fi spus că mama ei a lovit-o cu cuțitul. După atac, femeia a fugit de acasă, dar a fost găsită rapid de polițiști. Se pare că aceasta ar avea probleme psihice, cu toate că în urma examinării a reieșit că ar fi în deplinătatea facultăților mintale.

Din primele cercetări a reieșit că mama ar fi fost deranjată deoarece fetița făcea gălăgie. De altfel, vecinii susțin că tânăra are deseori comportament violent și că ar fi lovit mai multe persoane, care însă nu au depus niciodată plângere împotriva ei.

Femeia a fost reținută pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii de tentativă la infracțiunea de omor. Cercetările au fost preluate de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța.

Conducerea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța a demarat o anchetă și încearcă să găsească o soluție pentru micuță. "Ne-am autosesizat, urmare a materialelor apărute în mass media. Ulterior, am fost contactați de Poliție. Ținem legătura cu primăria din localitate și cu autoritățile. De asemenea, facem o anchetă socială la o bunică, pentru a afla dacă o va putea lua pe fetiță, dar, momentan, așteptăm ancheta poliției și evoluția stării de sănătate a copilei", a declarat, pentru "Cuget Liber", purtătorul de cuvânt al DGASPC Constanța, Oana Manoilă. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8462 secunde