Cea mai nouă escrocherie. Atenție la pachetele de la rude!

925
Cea mai nouă escrocherie. Atenție la pachetele de la rude! - pac-1523393721.jpg

Articole recomandate

Polițiștii atrag atenția ieșenilor să fie mai reținuți cu necunoscuții care îi contactează: s-au înmulțit înșelătoriile prin telefon sau cele prin metoda "Comisionarul".


Polițiștii atrag atenția la escrocii care ademenesc ieșenii cu diverse oferte, care în final se dovedesc a fi înșelătorii, cazuri care s-au înmulțit în ultimele luni. Reprezentanții poliției ieșene subliniază că metodele cel mai des folosite pentru a păcăli sunt prin mesaje telefonice, vânzarea de produse de către "vânzătorii" ambulanți, iar mai nou, hoții se dau drept comisionari care aduc pachete din partea rudelor aflate în străinătate, scrie ziaruldeiasi.ro.


"Dacă aveți cunoștințe în străinătate de la care așteptați pachete sau bani, să nu aveți încredere în orice persoană care se dă drept comisionar, mai ales dacă vă pretinde bani sau produse. Cereți în primul rând un act de identitate sau o recomandare din partea unei persoane pe care o cunoașteți", au precizat reprezentanții Poliției Iași.

Escrocii mai trimit SMS-uri prin care anunță câștiguri, iar pentru a intra în posesia premiilor, celor vizați li se solicită divrese sume de bani în anumite conturi ori să cumpere cartele de reîncărcare și să le transmită codurile. Polițiștii mai atrag atenția și la vânzătorii ambulanți neautorizați din piețe, cât și la cei care vând produse de contrabandă, cum ar fi țigările.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1846 secunde