Ceasuri și abțibilduri contrafăcute, găsite la Agigea

213
Ceasuri și abțibilduri contrafăcute, găsite la Agigea - imagine0031313745723-1350905058.jpg

Articole de la același autor

O echipă mixtă, formată din polițiști de frontieră și vameși, a controlat un container sosit din China în Portul Constanța Sud Agigea, referitor la punerea în circulație de produse contrafăcute.


Containerul era desinat unei firme din județul Ilfov, iar în urma controlului au fost descoperite 850 de ceasuri de mână și 13.800 de abțibilduri, bunuri susceptibile de a aduce atingere unor drepturi de proprietate intelectuală. Bunurile descoperite purtau inscripția unei mărci cunoscute, cu o  valoare de aproximativ 154.000 lei, dacă ar fi fost originale, au fost ridicate în vederea confiscării.


Polițiștii de frontieră i-au întocmit administratorului societății comerciale în cauză, un cetățean român în vârstă de 55 ani domiciliat în București, actele premergătoare pentru săvârșirea infracțiunii de punere în circulație, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare și care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3834 secunde