Contrabandă cu țigări în atenția polițiștilor de frontieră

221
1
Contrabandă cu țigări în atenția polițiștilor de frontieră - capturatigari1341505926-1350903428.jpg

Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au surprins un bărbat care avea, în mașina pe care o conducea, 160 de pachete de țigări provenite din Republica Moldova.


Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Isaccea, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza localității Văcăreni, din județul Tulcea, au verificat în trafic un autoturism marca Ssangyong condus de un bărbat de 52 ani.


În urma verificărilor a fost descoperită, ascunsă în portbagaj, cantitatea de 3.200 de țigarete de proveniență Republica Moldova pentru care șoferul nu a putut prezenta documente justificative.

Persona în cauză a declarat faptul că a achiziționat țigaretele dintr-o piață a municipiului Galați în vederea comercializării. Întreaga cantitate de țigarete, cu o valoare de 720 lei, a fost ridicată în vederea confiscării.

Celui în cauză i-au fost întocmite actele premergătoare pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă.


Comentează știrea

miresanu
22 octombrie 2012
contrabanda cu tigari

La Constanta-n Gara,cerul ii plin de ciori, Care -n sotto voce spun :tigari...tigari... Garda le pazeste,atenta,din Logan. Dintre gainaturi strange ban cu ban. PS =nu sunt rasist

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2018 secunde