Cei trei care au speriat orașul Negru Vodă!

751

Trei tineri din Negru Vodă sunt cercetați, în stare de reținere, pentru că au spart mai multe locuințe din localitate. Paguba produsă se ridică la aproape 10.000 de lei, fiind recuperată în proporție de aproximativ 90%.
În urmă cu două zile, un localnic a sesizat polițiștii din Negru Vodă cu privire la faptul că, în perioada 14 - 26 iulie, persoane necunoscute au furat din locuința sa aparatură electronică, un ATV și alte bunuri de uz casnic, toate în valoare de 5.300 de lei.
În urma cercetărilor, oamenii legii au reușit ca, în cursul aceleiași zile, să-i identifice pe Petre Bîcă, de 30 de ani, Gabriel Bîcă, de 33 de ani, și Ionuț Urziceanu, de 21 de ani, toți din Negru Vodă, care sunt suspecți de comiterea furtului. Polițiștii au reușit să recupereze aproape toate bunurile furate.
Numai că, extinzând cercetările, anchetatorii au stabilit că doi din cei trei tineri, respectiv Petre Bîcă și Ionuț Urziceanu, se fac vinovați și de comiterea altor furturi de pe raza localității. În noaptea de 7 spre 8 iulie, cei doi au sustras obiecte de uz casnic și electronice, în valoare de 3.000 de lei, care au fost recuperate de polițiști în proporție de 80%, iar în noaptea de 21 spre 22 iulie au spart o altă locuință de unde au furat bunuri în valoare de 600 de lei.
Având în vedere activitatea "bogată" într-ale furturilor pe care cei trei au avut-o în ultima vreme, polițiștii i-au reținut, urmând ca ei să fie prezentați magistraților cu propunerea de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 de zile.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3495 secunde